Jak zrenovovat nevzhlednou elektroměrovou skříň?

<< < (4/5) > >>

Jiří Schwarz:
Citace: Vít Rotrekl  21.02.2021, 22:26

... ale ten k...t co vymyslel, postup na osazení a zapojení elektroměrovéh o rozvaděče, by si jich měli jít tak dvacet zapojit a osadit, aby viděl co vymyslel...

Z hlediska montáže u nás také někdo radějí dává Elplast, i když s tím povrchem to je časem podobné jako Esta

Kvita Ladislav:

Kdepak ani okolo Brna, nejede distributor v ESTA, ale montuje DCK.

Tož to bude asi EON nejspíše. Já psal o ČEZu a o regionu Severní Morava, to Severní mi vypadlo, tímto se omlouvám sousedům z jihu. 

Jiří_Hrubý:

Kdepak ani okolo Brna, nejede distributor v ESTA, ale montuje DCK.

Já bych to taky montoval, ale ten k...t co vymyslel, postup na osazení a zapojení elektroměrovéh o rozvaděče, by si jich měli jít tak dvacet zapojit a osadit, aby viděl co vymyslel...

Už před nějakou dobou prošly upgradem a spodní dekly se zajišťují plombovatelnou horní lištou.
Jinak zrovna koukám na DCK z roku 10 a začíná vypadat jak esta po dvou letech, ale vím, že i u DCK nějaké experimenty s materiály probíhaly.

Kvita Ladislav:
Citace: Jiří_Hrubý  22.02.2021, 08:26

u DCK nějaké experimenty s materiály probíhaly.

Zmiňujete se o experimentech DCK, to jsem si okamžitě vzpomněl na to, jak jsem s nimi loni řešil jejich nepovedený experiment s "inovovanou" svorkovnicí PEN, která po inovaci neumožňuje provést připojení vývodu z elektroměrovéh o rozvaděče v TN-C-S vyhovujícím způsobem.

Jiří_Hrubý:
Na tohle si mně stěžoval taky jeden známý, ale protože je štítkofil, tak jsem se ho zeptal, kde na tom rozvaděči píšou, že je pro TN-C-S. Na všech je totiž na štítku TN-C.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana