Jak zrenovovat nevzhlednou elektroměrovou skříň?

(1/5) > >>

Miroslav Tkadlec:

Jaké máte zkušenosti s životností plastových elektroměrovýc h a pojistkových skříní, které se vyrojily jako mor na developerských projektech? Předpokládám, že kvůli ceně.

Trápí mě, že po pár letech (na fotce 8let stará pojistková skříň + nový el. rozvaděč) jsou hnusně špinavé a nejde to ani pořádně omýt. Místo hladkého povrchu kvůli UV záření z toho lezou jemné sklolaminátové vlákna na kterých se ten bordel drží ještě více. Když se opřete lokty o sloupek, tak se ještě 2 dny drbete na loktech jakoby jste pracovali se skelnou vatou.

Má to nějaké řešení, kromě výměny za zděný sloupek s kovovými dvířky a s tím i související vysoké poplatky distributorovi za přeložku? Původně jsem uvažoval o přemalování na bílo, ale pochybuju, že by to kvůli kvalitě povrchu drželo.

Nebo se s tím prostě musím smířit?

Jiří Schwarz:
Něco podobného se tu nedávno probíralo dost dlouze a podrobně v jiném vlákně

Např. Elplast Rokycany doporučoval konkrétní barvu, jen se musela aplikovat "včas",  nevadilo, že lezla vlákna, ale problém byl když se tam už začal objevovat drobný mech

Jiří_Hrubý:
To je zkrátka vlastnost výrobku, kterou výrobce hrdě přehlíží a zákazník zoufale akceptuje...
https://diskuse.elektrika.cz/index.php/topic,44422.0.html

Miroslav Tkadlec:
Díky za odkaz, omlouvám se za duplicitu. To vlákno je zajímavé.

Pavel Horský:
Opět ESTA.
Na tuto značku jsem za poslední měsíc získal slušnou alergii.
Už jen to, že se výrobce nikterak neobtěžoval reagovat i když byl urgován několika lidmi z portálu Elektrika.cz a dělá mrtvého brouka.   >:( >:(

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana