Máte tip na stojan pro nezávislé cívky CYA kabelů?
Martin Kurka:
Jde o CYA vodiče pro drátování rozvaděčů od 0,25 do 6mm2 a pak nějaké datové kablíky do průměru pláště 6mm, náviny typicky 50 a 100m.
Máte dobrý tip na stálého dodavatele, který by uměl dodávat jak cívky, tak stojan, který by mohl být volně stojící i vkladaný do skříní nebo na stůl? Ideálně s možností vyjmutí jedné cívky bez sundávání dalších ze společné osy.
Našel jsem sice vhodné dodavatele, ale mají stojany jen pro náviny autolanek jíimi dodávaných. Nedají se koupit cívky zvlášť, nebo jsou to jen malé či úzké cívky do průměru 160mm.
Jinak jsou to prodejní stojany, kde na CYA vodiče mají káči či bubnové kapotované káči.
Pro tenké vodiče má Konrád pěkný čínský stojan s průvlaky, ale je vhodný na lanka pro slaboproud.
Ale třeba s ním má někdo nějaké zkušenosti i na jiné vodiče.
Jak jste zařízeni vy? Papírové krabice s dírou vprostřed mne neuspokojují, vodiče se zkrucují a jsou moc živé.
Vlado Konrád:
:D Ja nemám nič. To má kolega ... :D
Vlado Konrád:
:D Ja nemám nič. To má kolega ... :D Nejako sa mi domiešali písmenká
Vlado Konrád:
C O N R A D
Martin Kurka:
Citace: Vlado Konrád 15.02.2021, 15:29
:D Ja nemám nič. To má kolega eeee.cz :D Nejako sa mi domiešali písmenká
Já vím, že vy nic, ani pivovar Vratislavice to nedodává. Jen jsem obcházel počeštěním německého jména místní vypípané sprosté slovo.
Buďte rád, že vám předkové poslovanštili příjmení, víte jak byste na Elektrice v záhlaví příspěvků vypadal? Vlado by zůstalo... ;)
Měl jsem napsat stojan od TRU Components s pidicívkami, to by bylo genderově vyvážené.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana