Jak změřit vinutí stejnosměrného komutátorového motoru?
Marek Laube:
Dostal jsem za úkol v práci výměnu motoru 24 V, 35 A. Motory v aplikaci jsou zapojeny jako derivační s reostatem v obvodu kotvy. Po namontování prvního ze skladových (starších) zásob jsem měřil odběr proudu za tepelnou ochranou a nestačil se divit.
První motor měl odběr 54 A! Posléze jsem namontoval druhý a ten měl dokonce 70 A.
Jinak v provozních podmínkách je odběrový proud od 20 do 25 A.
Když jsem u výše uvedených dvou motorů měřil odpor (za studena) budícího vinutí statoru, tak měly hodnoty okolo 0,3 Ohm.
Jak správně měřit vinutí, abych si udělal představu o funkčnosti motoru?
Martin Kurka:
Je-li to opravdu derivační a ne sériový motor, nezapojil jste jen kompaundní část vinutí?
Jinak u DC motorů se měří jen ohmický odpor vinutí. Ale pokud měříte odpor kotvy, musíte měřit přímo na komutátoru, na uhlících je "konstantní" úbytek napětí, který měření odporu ohmmetrem zkresluje.
Ještě pozor při měření proudu DC motoru.
Proud kotvy DC motorem s cizím buzením přímo úměrně závisí na momentové zátěži motoru. Proto pokud nepopisujete podmínky měření, není vypovídající.
A pozor na paradox DC motoru s cizím buzením, pokud mu "utrhnete" buzení, roste proud kotvou a otáčky nade všechny meze. Při zprovozňování motoru je nutné kontrolovat nejprve budicí proud motoru.
Marek Laube:
Ještě popíšu více o motorech. Jedná se o motory pro pohon ventilátoru topení v osobních žel. vozech. Motor má dva vývody z buzení 10 mm2 a dva z obvodu kotvy 1,5 mm2.
Dle mého názoru motory ležely dlouhé roky někde ve skladu a nejsou řádně odzkoušené.
Proto asi ty velké proudy. Níže je foto ze schématu, kde moc nerozumím propojce paralelně k odporu v obvodu kotvy.
Martin Kurka:
Citace: Marek Laube 10.02.2021, 08:17
Motor má dva vývody z buzení 10 mm2 a dva z obvodu kotvy 1,5 mm2.
Ne obráceně??
Jan Bocek:
Citace: Marek Laube 09.02.2021, 19:43
První motor měl odběr 54 A! Posléze jsem namontoval druhý a ten měl dokonce 70 A.
Jinak v provozních podmínkách je odběrový proud od 20 do 25 A.
Když jsem u výše uvedených dvou motorů měřil odpor (za studena) budícího vinutí statoru, tak měly hodnoty okolo 0,3 Ohm.
Jak správně měřit vinutí, abych si udělal představu o funkčnosti motoru?
Citace: Marek Laube 10.02.2021, 08:17
Ještě popíšu více o motorech. Jedná se o motory pro pohon ventilátoru topení v osobních žel. vozech. Motor má dva vývody z buzení 10 mm2 a dva z obvodu kotvy 1,5 mm2.
Citace: Martin Kurka 10.02.2021, 16:21
Ne obráceně??
Také si to myslím. Buzení musí mít větší odpor než 0,3 ohmů.
Pokud je ten odpor zapojený do série s buzením a kotva "na přímo", může to být zdroj problémů. Silnější dráty byla vždy kotva a slabé buzení.....
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana