Jak probíhá odborná způsobilost k činnostem na el. zařízení u Armády?

<< < (3/4) > >>

David Hruda:
je tam: „v průběhu prověřování odborné způsobilosti bylo zjištěno, že Žadatel v předcházejícím období vědomě a opakovaně porušil podmínky, za kterých bylo oprávnění ev.č. 151-UTZ-NP/19 ze dne 6.9.2016 a oprávnění ev.č. 161-UTZ-NP/19 ze dne 29.3.2018 vydáno, tak jak je níže uvedeno…“,  ale nic bližšího jsem v tom nenašel.

Kamil Novák:
Citace: David Hruda  07.02.2021, 12:00

je tam: „v průběhu prověřování odborné způsobilosti bylo zjištěno, že Žadatel v předcházejícím období vědomě a opakovaně porušil podmínky, za kterých bylo oprávnění ev.č. 151-UTZ-NP/19 ze dne 6.9.2016 a oprávnění ev.č. 161-UTZ-NP/19 ze dne 29.3.2018 vydáno, tak jak je níže uvedeno…“,   ale nic bližšího jsem v tom nenašel. 

Takže kvůli tomu, že jeden žadatel něco někdy porušoval už nesmí MO vydávat oprávnění nikomu... ,  chápu to správně?

Jan Bocek:
Čtení toho judikátu a pochopení podstaty je složité jako mlátička na cibuli....
pochopil jsem, že AČR nemá podle zákona mandát na vystavení Oprávnění, který má jedině TIČR. Může jen prověřit platnost osvědčení a oprávnění a dát souhlas k činnosti.

Není to škoda, AČR a SOTD MO měla ten certifikát tak krásně graficky vymázlený....a teď Ti pošlou jen sdělení ,  no aspoň že to.

Lukáš Rotrekl:
Spíš bych to viděl, že v rámci toho sporu se došlo na to, že je dosud vydával v rozporu s právním řádem.

Jirka Š. Svejkovský:
Jinými slovy, abych mohl generálovi zrevidovat zásuvku v kanclu už mi postačí jenom osvědčení a oprávnění od TIČRu a objednávka.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana