Čím ošetřit povrch elměrového rozvaděče před zčernáním?

<< < (2/11) > >>

Jirka Š. Svejkovský:
Citace: František Šohajda  19.01.2021, 08:31

Jak to tak čtu, tak vidím že EON používá při předělání venkovního vedení do zemi pouze DCK??  Asi ví proč? :o

To není pravda. Ostatní výrobci mají certifikaci pro E.ON také, záleží na vás, jakého výrobce si zvolíte.

Pavel Horský:
Citace: Jiří_Hrubý  19.01.2021, 08:15

Tazatel přeci píše, že je to po dvou letech, to je po záruce a jev je to běžný u většiny termosetových skříní. Řešili to větší zákazníci a neuspěli. Ale zkusit to může…

A já snad někde píši, aby to reklamoval? Kde?
Chce to napsat do Ivančic s vysvětlením problému s dotazem, jak je to možné a co se s tím dá dělat?
A oni se k tomu jistě nějak postaví.

František Šohajda:
Citace: Jirka Š. Svejkovský  19.01.2021, 08:41

To není pravda. Ostatní výrobci mají certifikaci pro E.ON také, záleží na vás, jakého výrobce si zvolíte.

Já nepíši o certifikaci, ale o montáži nového vedení do země!! To je snad rozdíl, ne? Jejich montážní organizace u nás používá jen DCK!! Nic jiného!
Asi to není jen pro srandu!! Pak mají méně práce na servisu!!

Pavel Horský:
Citace: Jirka Š. Svejkovský  19.01.2021, 08:41

Co vím, tak ČEZ používá výhradně DCK. A zřejmě ví proč  ;)

Jiří_Hrubý:
Citace: Pavel Horský  19.01.2021, 09:00

A já snad někde píši, aby to reklamoval? Kde?
Chce to napsat do Ivančic s vysvětlením problému s dotazem, jak je to možné a co se s tím dá dělat?
A oni se k tomu jistě nějak postaví.

Nepíšete, já pouze konstatoval jaký bude závěr z komunikace s výrobcem.

Ono se s tím krom výměny na vlastní náklady nebo svépomocného nátěru nedá dělat nic a právě proto, že je po záruce, je to jedno i výrobci.

Chlupatění skříní je problém všech výrobců, u těch lepších jen u některých modelů.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana