Budeme si prohlížet veletrhy jen na mobilním telefonu?

<< < (2/9) > >>

Jan Hájek:
Citace: Jaromír Táborský  11.01.2021, 07:50

Ale to budeme všichni v rouškách? To se budeme nějak legitimovat? Nebo jak je to vymyšlené?

No pokud by to vymýšlela naše vládní garnitura, která má excelentní nápady, mohlo by to vypadat takto:

Vstup budou mít pouze očkovaní, to znamená v květnu lidé 80+ a na stáncích by byli také jen očkovaní.  :D

František Šohajda:
Do Brna se vždy podívám,když je možnost.
Zatím termín nevidím jako konečný! Proočkovanost se stále natahuje ,   podle posledních informací byměla skončit až na konci roku!
Takže podle mne květen je nereálný. Spíše ke konci roku. >:(
(Vidím postup očkování v nemocnicích každý den!)

Miroslav Minařík:
Asi bych si nedovolil teď tvrdit, jak bude vypadat situace v květnu. Snad už proto, že to neví nikdo. Společně něčemu věříme a doufáme ... vše další je pouze spekulace. Nemám problém zjistit stávající omezení na veletržních správách. Zítra může být jiné a za týden zase jiné.

Květen reálný může být, proč by ne. Sám se také těším i když budou určitě nějaká omezení.

Apropo, podal jsem žádost na očkování proti Covid-19 mezi prvními. A teď jen sleduji za jak dlouho na mne při stávající mašinérii dojde řada.

Jan Alin:
Citace: Miroslav Minařík  11.01.2021, 09:58

Apropo, podal jsem žádost na očkování proti Covid-19 mezi prvními. A teď jen sleduji za jak dlouho na mne při stávající mašinérii dojde řada.

Kde? Ono už to funguje, mělo to být až od 15tého a jen pro 80+ co jsem poslouchal Blatného. Že by zase nějaká změna a vláda by utajila možnost přihlásit se na očkování.  :D

Miroslav Minařík:
Citace: Jan Alin  12.01.2021, 18:25

Kde? Ono už to funguje, mělo to být až od 15tého a jen pro 80+ co jsem poslouchal Blatného. Že by zase nějaká změna a vláda by utajila možnost přihlásit se na očkování.  :D

Abych nemusel stále dokoa poslouchat neustále odrhovačky jak to bude, pověřil jsem mou osobní lékařku tímto nelehkým úkolem. Ona se totiž touto problematikou zabývá profesionálně, na rozdíl od svých pacientů.
:-)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana