Je propojení více zásuvek pomocí Wago špatně?

<< < (7/7)

Jakub Pavlík:
Dobrá zpráva je ta, že situace se "vysvětlila".

Ve středu tam měl pan bratr pokračování, tak jsem se jel ze zajímavosti podívat.
Pravdou je, že mi předal nepřesné informace (účetní  ::) ) - zde uvedené zapojení bylo pouze v pár zásuvkách, tudíž revizákovi vadilo to, že to není všude stejně, dále prohozené barvy ("pouze") na smyčkování zásuvek (modrý na L, hnědý na N) a způsob zapojení - 3 zásuvky v rámečku byly propojeny vždy drátem v kuse a nepůsobilo to zrovna pevně.
Co jsme zjistili taky byla záměna přístrojů, v nabíce bylo ABB Swing a tohle, téměř vzhledově stejné, nebylo ani ABB.
Elektrikář z firmy to svedl na někoho druhého, koho tam měl na zácvik a chybu ve skladu, že mu nachystali jiné věci.

Takže závěr:
- revizní technik postupoval dobře, ohlídal důležité věci
- realizační firma to moc nevychytala (nevím jestli úmyslně nebo ve "zmatku". asi se tím nechci ani zabývat).
- zapojení bude opraveno, přístroje vyměněny a pak bude kladná revize
- finance na opakované návštěvy revizního technika také vyřešeny

Přitom reference byly takové, že by i v NASA byli rádi, kdyby jim zapojili raketoplán.

Každopádně díky všem za pomoc a informace.

Jan Franěk:
Děkujeme za zpětnou vazbu. Jsem rád že se to vysvětlilo a že se potvrdilo jak je důležité poslechnout si i názor druhé strany, abychom došli ke správným závěrům. RT postupoval správně a investorovy tím samozřejmě pomohl. Tedy pokud můžeme dle doplněných informací soudit.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana