Podělí se někdo o závadovník?
Žvak Petr:
Chci udělat rozdělení podle druhu revize a druhu rozdělení sítě na TNC - TNS.
Tady padlo asi nejvíce změn. Podle norem mi hledání nesedí a podle slova taky ne.
Pak to rozdělím na venkovní a vnitřní.
Vnitřní na prostory.
Prostory na rozvaděče, vedení.
Vedení bude obsahovat svítidla, zásuvky ........
Např:
Zásuvky - bude obsahovat vše o zásuvkách..i odkazy na normy ČSN a články.
Takový pavouk.
Závadovník od Klimši mám, ale jak jsem psal přišel jsem o data. Dohledávat a doplňovat je moc složité.
Je lepší ho doplnit od hotovými informacemi a nabídnout ho ostatním. Bohužel musíte mít
od Klimši základ.
Pak by dal společně doplňovat a nakonec by se stalo, že by obsahoval vše a nemuseli bychom normy kupovat. :D ;) Jen doplňovat nové :D
Jan Bocek:
Závadovník Klimša, poslední aktualizace 1/2020:
Od 3.2.2019:
v seznamu závad: zobrazení a barevné rozlišení stavu - platnosti normy k dnešku
možnost nastavení roku výstavby elektroinstala ce a BAREVNÉ ROZLIŠENÍ PODLE TOHO, ZDA NORMY V TÉ DOBĚ PLATILY
aktualizace pro rok 2019
rozšířená editace vlastních závad a to tak, aby se daly přímo přenášet do RevizeQi
AKTUALIZOVÁN 1/2020
Žvak Petr:
:)Citace: Jan Bocek 01.05.2020, 08:32
Od 3.2.2019:
možnost nastavení roku výstavby elektroinstala ce a BAREVNÉ ROZLIŠENÍ PODLE TOHO, ZDA NORMY V TÉ DOBĚ PLATILY
aktualizace pro rok 2019
rozšířená editace vlastních závad a to tak, aby se daly přímo přenášet do RevizeQi
AKTUALIZOVÁN 1/2020
Závadovník jsem needitoval. Pokračoval jsem dál po svém a nevěděl jsem, že p. Klimša provedl další vychytávky ( i když vím, že dělá věci, co nejefektivnějš í a přitom co nejjednodušší.
Problém je, že chce vyjít vstříc všem kategoriím. Skoro 85% závad je pro mě nepoužitelných s ohledem na zařazení do kategorií.
Cena této aplikace je dobrá a pokud je možná aktualizace od správce (p. Klimša je i RT) a možnost vstoupit částečně do programu pro uložení vlastních závad - pak je to ideální řešení. Možnost informovat se navzájem o závadách i ZDE by bylo super. :)
Martin_Vašíček:
Citace: Jan Bocek 01.05.2020, 08:32
Od 3.2.2019:
aktualizace pro rok 2019
AKTUALIZOVÁN 1/2020
Supr, tak to jdu zkusit ;-)
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana