Podělí se někdo o závadovník?
Milan Hudec:
Jsou závady a závady...
Přehozený L/PEN - snad není potřeba vybírat jeden z mnoha čl.kterým sutuace odporuje, nebo uvádět snad všechny ?
Miroš Jan:
Milane, úplně stačí jeden článek. ;)
Martin_Vašíček:
Citace: Jan Franěk 29.04.2020, 20:19
Co si připravit sami svoji databázi, kde bychom se postarali o společné naplnění a pak ho mohli společně využívat? Je to špatná, nebo neproveditelná myšlenka?
Mně se ta myšlenka líbí. Také používám DM Revize, spoustu jsem si tam toho upravil, ale i tak je to občas pakárna všechno dohledat.
A ještě jsem přemýšlel nad jednou věcí....A to udělat přehled které normy v kterém roce byly platné. Když narazím na starší instalaci, musím vždycky složitě zkoumat co v daném roce platilo.
SJerry:
Citace: Martin_Vašíček 30.04.2020, 21:45
A ještě jsem přemýšlel nad jednou věcí....A to udělat přehled které normy v kterém roce byly platné. Když narazím na starší instalaci, musím vždycky složitě zkoumat co v daném roce platilo.
Normy včetně datumu platnosti má Závadovník od Klimši. Používám DM revize ale ze zvědavosti jsem si nechal poslat demo tohoto programu a je celkem pěkně zpracovaný.
Martin_Vašíček:
Citace: SJerry 30.04.2020, 22:44
Normy včetně datumu platnosti má Závadovník od Klimši. Používám DM revize ale ze zvědavosti jsem si nechal poslat demo tohoto programu a je celkem pěkně zpracovaný.
A mohu se podle roku filtrovat tak, že si zadám třeba rok 1997 a vyskočí na mě vše, co bylo v tomto roce platné? Samozřejmě nepotřebuji úplně všechny normy, ale pro takové ty základní běžné elektrointstal ace....
Koukal jsem, jestli tam někde nemá screenshot, jak ten závadovník vypadá, ale nic jsem nenašel.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana