Je zajímavé, že někdo dělá přednášku a jiný webinář. Ten, co dělá přednášku je vidět i obličejem a říká také něco jinýho než má napsáno v podkladech. U webinářů zatím registruji spíš to, že popisují to, co vidím a mohu si sám přečíst. Tady na Elektrice jsou z některých přednášek vytvořené i podcasty což někdy poslouchám raději, protože nemám tolik času sedět a civět. Proč z něčeho jsou a z něčeho nejsou by mne zajímalo. A překvapuje mě, že nevidím naše odborníky. Snad je nezklátil koronavirus? Nebo snad bude někdo tvrdit, že dnes někdo z nich nemá na webkameru? Pokud pohlédnu na počet firem na Ampéru a na počet které dělají nyní v době krize něco online, tak vidím drobný nesoulad. Zatím tady jednoznačně vévodí pan Hájek a jeho kolegové. Proč nevidím nějaké malé firmy? Tomu nerozumím. Vždyť právě pro ně je to dobrá příležitost. Nebo si to mám vysvětlovat třeba tak, že čekají až zase budou hromadné akce a pak vše doženou? Nebo jak? Zatím všem firmám

za to, co nám přináší až pod nos. Dobrý, fakt! A tím myslím i ty další, co třeba nejsou tady.