Dotazy k ČSN 34 1390? Je možné připojit jímací vedení na okap, ...... ?

<< < (3/3)

Jaroslav Matějka:
Pánové v ČSN EN 62305-3 je napsáno že: S účinností od 2009-02-01 se nahrazuje ČSN 34 1390 z 1969-01-29, která do uvedeného data platí souběžně s touto normou a s normami ČSN EN 62305-1 z listopadu 2006. Myslím, že toto se již probíralo http://diskuse.elektrika.cz/index.php/topic,4047.0.html

Jaroslav Matějka:
Zároveň vás prosím zda můžete odpovědět na výše uvedené dotazy, pokud je váš názor, že se musí projektovat již dle nové normy ČSN EN 62305-1,2,3,4 budu rád když mě odpovíte dle nové normy (jen prosím napiště, že odpovídáte dle již nově zpracované normy). Panu Karvánkovi  (poklona)  a ostatním, kteří již reagovali na mé dotazy, jen poprosím zda můžete odpovědět ano nebo ne (pokud je možno na dotaz takto odpovědět),  znám totiž normu ČSN 34 1390 ale něco mi z této normy není jasné a proto se ptám otázkou. Pokud mě odkážete přímo na číslo článku budu určitě rád ale přidejte prosím i odpověď. Nechci být za rejpala  :D Děkuju moc mi Vaše odpovědi pomáhají  ;)

Jan Hájek:
Dovolím si zopakovat nabídku pane Matějko, cinkněte mi  a mohu vám udělat rychlé prolítnutí ochrany před bleskem.

Milan Karvánek:
Podle 341390: Na střeše bych vytvořil v podstatě mřížovou soustavu, možná doplněnou pomocným jímačem na vrcholu, všechny pomocné jímače (splnit čl.47) na střeše spojit s mřížovou soustavou, svody nejlépe v rozích budovy, vyvarovat se ostrým úhlům, splnit čl.61, svody přímé dolů bez zatáček a úhlů! Okapy viz čl.76. Splnit čl.137. Spoje a odbočky na střeše řeší čl.80, hlavně drobný text na str.18.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana