Jak se uplatňují opatření ve vztahu k nebezpečí úrazu elektrickým proudem?
Miroš Jan:
Já jsem na TIČR již poslal žádost o odborné prověření. Možná předčasně.
No a teď to asni ani nedopéadne. :(
Jirka Š. Svejkovský:
Dopadne:
Citace
přednostně budou vyřizovány všechny podané a nevyřízené žádosti evidované v systému TIČR, před a během období platnosti nouzového stavu. TIČR zajistí projednání nových termínů konání zkoušek s žadateli.
Citace
Stanovisko Technické inspekce České republiky k prokazování odborné způsobilosti Osvědčením v době nouzového stavu.
Prokazování odborné způsobilosti podle zákona č. 174/1968 Sb., § 6, odst 1) písm. d.
Za účelem omezení pohybu osob ze zdravotních důvodů Technická inspekce České republiky, organizace státního odborného dozoru, při provádění dozoru nad bezpečností vyhrazených technických zařízení podle zákona č. 174/1968 Sb., upravuje režim vydávání Osvědčení vydávaných podle §6, odst 1) písm. d). takto:
Osoby, jimž skončila platnost osvědčení během nouzového stavu, mohou na území České republiky vykonávat činnosti v příslušném rozsahu tohoto osvědčení, a to po dobu trvání nouzového stavu.
V Praze dne 22. března 2020
Jirka Š. Svejkovský:
Mimochodem, průšvih je trošku ten, že je opakovací rok revizáků, kteří poprvé absolvovali v roce 1995 (jako já) a těch starších.
V roce 1995 všem RT zrušili papíry a nahnali je na přezkoušení. Každý rok dělitelný pěti je tak víc nával na TIČRu právě nás padesátníků a starších kolegů, kteří u toho vydrželi.
Zdeněk Jůza:
ještě k těm pravidlům chápu to správně že je položená otázka a odpověď čerpal zhotovitel otázky v těch normách které jsou pod otázkou?
Jaká jsou ještě pravidla pro tvorbu odpovědí v testech jak to dělají ti jež mají školící centra a vytvářejí DEMO testy?
Zdeněk Jůza:
čím větší nával na zkoušejícího tím lepší. Nemá čas se s tím mazat a v ničem se nerýpe. Nejhorší to bylo když nás chodilo na předmět 5 ke člověku který měl za 30 studentů na semestr...
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana