V Lovosicích byla spuštěna rychlodobíjecí stanice
Jiří_Hrubý:
Chovají se tak i Li aku.
Právě proto všichni výrobci využívají čas nabití na hodnotu 80% marketingově.
Do plného nabití další hodina a víc...
V podstatě ekvivalent tvrzení "Felicie akceleruje za 5 vteřin, ale jen na 60km/h"
Juraj Rojko:
Citace: Fuk Tomáš 11.03.2020, 13:26
Jen drobný detail - pokud vím, tak se plným výkonem dobíjí do 80% kapacity, zbytek pak už jde pomaleji.
Každý elektromobil to má trochu jiné, ale přibližně je to tak. Záleží ovšem na tom, čemu říkáte plný výkon. Pokud je to 50kW této "rychlonabíjecí stanice" (osobně bych tomu říkal jen nabíjecí stojan), tak to odpovídá např. Tesle Model 3 kterou lze dobíjet 50kW cca od 5 do 80%. Ale při plném výkonu Superchageru V3 (250kW) se plným výkonem dobíjí jen v rozsahu cca 10-20% kapacity. Pak max. možný výkon klesá téměř lineárně prakticky až na nulu při 100%.
Jan Franěk:
OK. za upřesnění. V tom případě mi ovšem vychází že nikdo nebude čekat na 100% nabití eauta, ale ukončí nabíjení právě v okamžiku, kdy návštěva této stanice ještě dává nějaký smysl. Předpokládejme tedy, že většina eaut odjede s baterií nabitou na cca 80% kapacity. NA výsledku mého prvotního odhadu se mnoho nezmění, jen chyba ve výpočtu může být o něco větší. Osobně bych se zde asi stavil na kávu a svačinku a pak odjek k nákupnímu centu, kde bych "dotlačil" během courání po obchodech s manželkou, zbývajících 20% na standardní 22kW nabíječce. Odhaduji že 2h by mohli stačit. Dříve se mi stejně nikdy nepodaří dostat manželku zpět na parkoviště ;D
Tak. Už jen koupit tu Teslu (dance)
Lukáš Láryš:
Citace: Jan Franěk 11.03.2020, 11:56
Jen taková úvaha.
Takže pokud to chápu správně, tak napříkald Tesla 3 ve variantě s kapacitou 50kWh, bude v této stanici nabyta do maxima během jedné hodiny? Tedy pokud nebudu brát v potaz další proměnné a ztráty. Dobře, řekněme že stanice dokáže nabít toto auto do plné kapacity, za 1 a čtvrt hodiny? Řekněme že reálný dojezd bude pak něco kolo 250-300km?
Tedy dokáže pak teoreticky obsloužit v nepřetřžitém provozu cca 19 eaut. V reálu to může být mezi 15 -25 auty, dle původního stavu nabití eaut. Celkem jich jen EOn spustil již cca 50. Tedy v reálu jimi dokáže EOn udržovat cca 1000 eaut s touto kapacitou každý den. Kolik stojí postavení této stanice a kolik zaplatím za nabití eauta?
Podle mně, při větším počtu aut tohle nebude fungovat ani teoreticky, jedině za předpokladu že budou nějaké "pořadníky" případně aplikace na plánování času příjezdu k nabíječce. A ani tohle si nedovedu představit, jak by to v reálu fungovalo. Když k takovéhle nabíječce přijede najednou víc aut, tak už nebudete čekat 1 a čtvrt hodiny.
Jan Franěk:
Citace: Lukáš Láryš 11.03.2020, 20:27
Podle mně, při větším počtu aut tohle nebude fungovat ani teoreticky,.........
OD začátku jsem psal, že jde jen o prostou úvahu. Nicméně klidně si dovedu představit jednoduchou aplikaci, kde si "zabukuju" konkrétní čas u konkrétní stanice tak, abych ztratil co možná nejméně času. SAmozřejmě nejen mě je jasné, že nějakých 50 stanic nespasí svět elektroaut, ale je to jen první krůček. Chtěl jsem jen mít jasno v tom, včem mi může pomoci "rychlonabíječk a" a o kolik se asi zrychlí nabíjení eaut, případně kolik jich zvládne obsloužit tato stanice každý den. Alespoň teoreticky. Díky kolegům už mám tak nějak jasno.
Ještě bych rád věděl o jakou se cca jedná investici a na co mě cca přijde nabití na 80% , tedy cca hodinové nabíjení.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana