Je možné si udělat §6 bez §5?
Jakub Novákkk:
Je možné si udělat §6, když nejsem majitelem §5? Mám elektrotechnic ké střední vzdělání s maturitou a prokazatelnou skoro 3 roční praxy.
Miroslav Minařík:
Citace: Jakub Novákkk 26.02.2020, 16:27
Je možné si udělat §6, když nejsem majitelem §5? Mám elektrotechnic ké střední vzdělání s maturitou a prokazatelnou skoro 3 roční praxy.
Zkusím odpovědět otázkou. Pokud jste s prokazatelnou tříletou praxí, tak tu praxi jste prováděl s jakým paragrafem? Respektive, kdo vám tu praxi bude potvrzovat? Nedává mi moc smysl, že byste u někoho pracoval na elektrickém zařízení bez ničeho. Jak pak tu praxi potvrdíte?
Můžete to objasnit?
PS. Ten majitel paragrafu, to je úsměvný termín.
Jiří Schwarz:
Jak naznačil Mirek:
pokud někdo nemá ani §5, nemůže pracovat ne elektrickém zařízení ani pod dozorem, takže argumentovat nějakou praxí je možné považovat za podvod!
Takže pokud jste zkoušku podle vyh.50, §5 neabsolvoval při ukončení školy, oficiální postup by měl být takový, že si uděláte zkoušku podle §5 a po minimálně roční praxi (práci pod dozorem) si můžete udělat zkoušku podle §6 pro samostatnou práci
Jan Bocek:
Citace: Jakub Novákkk 26.02.2020, 16:27
....a prokazatelnou skoro 3 roční praxy.
A bylo to opravdu v oboru elektrotechnik y?
Soukupp:
Polovina elektrotechnic kých škol po ukončení studia vůbec školení z paragrafu 5 nedělá. Na TIČRu mi řekli, že paragraf 5 je automaticky po skončení elektrotechnic ké školy. Nový zákon, který je v PS už s paragrafem 5 vůbec nepočítá.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana