Jak digitalizovat rutinu a nezbláznit se?
Vojtěch Běhunčík:
obslužné informace = obslužné aplikace ...
Miroslav Minařík:
Tak první test.
Pojišťovna neakceptuje přeposlání potvrzení z úřadu sociálního zabezpečení přes mou datovou schránku. Musím tam osobně, zabalit to a poslat to z České pošty. Píše se konec roku 2019.
David Hruda:
Citace: Miroslav Minařík 20.12.2019, 21:25
Tak první test.
Pojišťovna neakceptuje přeposlání potvrzení z úřadu sociálního zabezpečení přes mou datovou schránku. Musím tam osobně, zabalit to a poslat to z České pošty. Píše se konec roku 2019.
Tak to bych se hádal a předpokládám, že úspěšně.
Tohle přece není možný...
Připomnělo mi to situaci asi 5 let starou, kdy jsem vypovídal pojištění auta a poslal jsem to mailem, na což mi odpověděla slečna z pojišťovny, že takhle ne, že to musí být PÍSEMNĚ. Pár dní jsem se jí pokoušel vysvětlit, že písmenka v mailu jsou taky písemně, pak jsem napsal stížnost na jakéhosi jejich ombudsmana nebo koho a za pár dní to bylo v pořádku. Jsem velmi paličatý...
Miroslav Minařík:
Citace: David Hruda 20.12.2019, 22:08
Jsem velmi paličatý...
Myslím, že je to jasné.
K tomu se vrátím později.
Zpět k digitalizaci.
Pokud budeme digitalizovat své rutiny, tak se s tím bude pojit hodně různých loginů a hesel. V té souvislosti používám správce hesel asi tři roky. Placená appka! $2/mont. Co chvíli se to ukazuje jako dobrá investice. Kdo si má pamatovat skoro tisíc hesel.
Jan Alin:
K té digitalizaci dnešní den přinesl další poznatek. Napadení počítačů OKD, něco podobného jako v nemocnici a na dalších jiných méně medializovanýc h místech. Jakákoli struktura, která zůstane závislá pouze na počítačové síti bude v budoucnu snadno zranitelná a vzhledem ke složitosti sítí bude výpadek i relativně dlouhodobý protože kompletní instalace sítí je práce pro úzkou skupinu odborníků na delší čas.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana