Mne by zajímal důvod tohoto způsobu spojení. Stejně jako po jakou dobu to bude takto využíváno. Třeba by se to snadněji provedlo krabicí a rozebíratelným spojením, například pomocí WAGO řadových svorek. Možná bychom po seznámení s podrobnostmi napadlo pár dalších možností jak to vyřešit.
Něco málo o tom jaké se dělají velikosti
https://diskuse.elektrika.cz/index.php/topic,30403.0.htmlDvojitá podlaha byla zamýšlena pro vedení z rozvodny sálu pro napájení produkce v sále (aby vedení nenarušovalo vzhled a pohyb). Vzhledem častému chaosu při výstavbě pódia, AV a zvukové technologie jako i kvalitě dvojité podlahy (nutnost rychle rozebrat a dobře složit s ohledem na povrch), tak bych podlahu využil na trvalé položení "prodlužovaček" do míst, kde se nejčastěji předpokládá rozestavění racků.
No a protože se mi nechce tahat tolik kabelů a není tolik prostoru, tak jsem si říkal, že bych to udělal následovně: kabel rozvodna->pozice A, kabel pozice A->pozice B
V pozici A by byl rozebíratelný spoj s možnosti připojení a nebo by si to poslali dál do pozice B.
Pěkný den Tom