Je vhodné podložit zdroj na LED pásek přichycený na OSB dřevěné desce?

<< < (6/8) > >>

Jan Franěk:
Citace: Heinrich Freitag  04.11.2019, 21:28

Pan Franek siri bludy. Trestni oznameni samozrejme muze, a dluzno podotknout, ze v nekterych pripadech i kvuli ohlasovaci povinnosti musi, podat kazdy bez ohledu na to, zda je poskozeny. K podani TO samozrejme advokata nepotrebujete!

Sorry, ale jasně jsem deklaroval že právník nejsem. Nicméně nepsal jsem nic jiného než píšete vy, jen s tím rozdílem že nemám odvahu na podávání trestních oznámení bez pomoci advokáta. Vlastně to díky nedostatečné znalosti trestního práva považuji za úplnou blbost s velmi malou šancí na úspěch. Nejsem tak dokonalý jako vy abych vládl všemi obory světa a už jsem si to i zkusil.
Tedy pokud nepůjde opravdu o závažnou věc a nebude se to týkat mne osobně nevidím v tom žádný smysl. Nebo vy podáte trestní oznámení na elektrikáře vždy když na rozvaděči nenajdete štítek? Když vám není předložena projektová dokumentace skutečného stavu, či když zjistíte že byl investor jakýmkoliv zpúsobem ojebán? Asi ne.  ;D

Heinrich Freitag:
Citace: Jan Franěk  04.11.2019, 21:55

Sorry, ale jasně jsem deklaroval že právník nejsem. Nicméně nepsal jsem nic jiného než píšete vy, jen s tím rozdílem že nemám odvahu na podávání trestních oznámení bez pomoci advokáta. Vlastně to díky nedostatečné znalosti trestního práva považuji za úplnou blbost s velmi malou šancí na úspěch. Nejsem tak dokonalý jako vy abych vládl všemi obory světa a už jsem si to i zkusil.
Tedy pokud nepůjde opravdu o závažnou věc a nebude se to týkat mne osobně nevidím v tom žádný smysl. Nebo vy podáte trestní oznámení na elektrikáře vždy když na rozvaděči nenajdete štítek? Když vám není předložena projektová dokumentace skutečného stavu, či když zjistíte že byl investor jakýmkoliv zpúsobem ojebán? Asi ne.  ;D

Dovolte, abych vas poucil, ze TO vubec nemusi obsahovat pravni rozbor situace a uvazovaneho skutku. Dokonce neni ani predepsana forma, jak ma TO vypadat. Prislusne organy nasledne resi, zda se vubec stal trestny cin.

Ja dokonaly jiste nejsem, ale vy se za dokonaleho patrne povazujete, kdyz se bez znalosti veci vyjadrujete k pravnim zalezitostem, kterym ocividne nerozumite.

Jan Franěk:
Citace: Heinrich Freitag  04.11.2019, 23:17

Dovolte, abych vas poucil, .....

(poklona) , hrozně mi to pomohlo. Hned se cítím tak nějak lepším.

Citace: Heinrich Freitag  04.11.2019, 23:17

.. ale vy se za dokonaleho patrne povazujete, kdyz se bez znalosti veci vyjadrujete k pravnim zalezitostem, kterym ocividne nerozumite.

Proč píšete takovou píč..nu?

Citace: Jan Franěk  04.11.2019, 15:50

..... Ale nejsem právník a tedy .............. . Tedy je to bez záruky.

Citace: Jan Franěk  04.11.2019, 21:55

Sorry, ale jasně jsem deklaroval že právník nejsem.

Jsem elektrotechnik a nikde jsem netvrdil že můj právní názor je relevantní, naopak upozorňuji na to že nemám právního vzdělání. Vy jej máte?  Mám ale s podáváním trestních oznámení také nějakou zkušenost a díky právníkům kladnou. Opakuji co jsem už několikrát psal. Osobně bych bez právníka nic podobného neřešil a doporučuji to i ostatním. Co je na tom názoru špatné nějak nechápu. Ale možná se mi zase dostane poučení a já prozřu.

Žvak Petr:
Citace: Kamil Novák  04.11.2019, 19:54

Už zase tento mýtus.
Můžete mne nasměrovat kde je uvedeno, že Zpráva o výchozí revizi musí být bez závad ?  (norm)

Důležité je, co jsou to za závady.
..... mimochodem, ve výchozí RZ může být napsáno třeba dvacet závad.
Důležitý je celkový posudek ;)

Bylo by asi dobré předat elektroinstala ci bez závad. Taky by jste nekoupil poškrábané auto.

Milan Hudec:
Citace: Heinrich Freitag  04.11.2019, 21:28

Pan Franek siri bludy. Trestni oznameni samozrejme muze, a dluzno podotknout, ze v nekterych pripadech i kvuli ohlasovaci povinnosti musi, podat kazdy bez ohledu na to, zda je poskozeny. K podani TO samozrejme advokata nepotrebujete!

V teoretické rovině máte pravdu.
Nicméně ne každý je právně zdatný, nejedná se ani tak o formu TO, jako o dostatečně vypovídající obsah, a ten každý nedá.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana