Mohu do revizní zprávy napsat své vlastní doporučení?
Jan Alin:
Citace: Jan88 29.10.2019, 10:13
Mohu si dovolit do revizní zprávy napsat doporučení dle sveho nazoru na možnou nastávající poruchu?
Uvedu přiklad ... při pravidelné revizi jeřábu starého 3 roky jsem si všiml že kabel ze sběrače troleje je uchycen ke kovové části že se odírá o železo ... izolační stav jsem změřil ale časem se to stejně prodře na kostru ... napsal bych své doporučení o ukotvení jinak.
Ano můžete, nic vám to nezakazuje. Jsou zákazníci, kteří tento způsob preferují a kontrola stavu je účel revizní činnosti. Jen bych popsal že se odírá a dojde k prodření izolace, způsob odstranění bych nechal na provozovateli. Pokud bych viděl, že se kabel prodírá a nedal bych to zákazníkovi vědět, necítil bych smysl své činnosti.
Citace: Jan88 29.10.2019, 10:13
A co se týče fotek, mohu si dovolit fotit rozvaděč? A napsat do revizní zprávy že byl nafocen skutečný stav rozvaděče ...? Nikde na hale kde je jsem není napsaný zákaz focení ...
Focení si každý provozovatel upravuje po svém a je třeba se na to zeptat. Někde vás za focení vykážou celkem rychle až za plot ;). Obecně fotím všude, kde to není zakázané a tak kde to zakázané je, zkusím si požádat o oficiální povolení k focení. Většinou to jde zařídit.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana