Dají se vypnout obvody pokoje pomocí RFID čipu, bez systémové instalace?

<< < (4/7) > >>

Pavel Horský:
Citace: Milan Hudec  24.11.2019, 17:16

Pokud pominu značku přístrojů, tak úprava konců vodičů/ délka odizolování je tak hnusná, že bych se tím nechlubil.

OEZ je špatná značka?
A co je s odizolováním? Vidím na koncích vodičů dutinky.
Za mě dobrý.

Jan Franěk:
Po technické stránce souhlasím s Pavlem Horským. Přístroje patří k solidnímu standardu a provední celkem OK. Nějak jsem si nevšiml problému s odizolováním, tak snad jsem nic nepřehlédl.

Ovšem měl bych pár otázek.
- Opravdu máte v bytě jen tři okruhy?
- opravdu chcete vše při odchodu vypnout? To vám nevadí všude vynulované časy na přístrojích?
- co je ta křapka za rozvaděč? Od jakého výrobce?
- můžete sem pak vložit i foto hotového rozvaděče?

Lukáš Rotrekl:
Hotelový pokoj, světla, zásuvky pokoj, zásuvka koupelna.... Proč víc? TV si čas načte z netu, nic jinýho tam nemusí být..

Milan Hudec:
Citace: Pavel Horský  24.11.2019, 17:27

OEZ je špatná značka?
A co je s odizolováním? Vidím na koncích vodičů dutinky.
Za mě dobrý.

OEZ- u mne několik problémů s chrániči, s ohledem na skutečnost, že nejsou nejlevnější... .,  ale po statistickém vyhodnocení, možná, snad...
Ovšem stále nové tvary/rozměry přístrojů a nekompabilita - určitě ne
Dutinky jsem přehlédl, na fotu se to leskne, jak neupravené- moje chyba omlouvám se

Jan Franěk:
Citace: Lukáš Rotrekl  24.11.2019, 18:14

Hotelový pokoj, světla, zásuvky pokoj, zásuvka koupelna.... Proč víc? TV si čas načte z netu, nic jinýho tam nemusí být..

V původním dotazu čtu - bytový rozvaděč. Jinak na hotel OK. S tím plně souhlasím.

Citace: Milan Hudec  24.11.2019, 18:21

Ovšem stále nové tvary/rozměry přístrojů a nekompabilita - určitě ne

Jo, s tím souhlasím. Co změna řady, to další nekompabilita. Sám jsem je právě proto přestal kdysi používat. Jinak proti té značce asi nic víc nemám. Co do kvality a spolehlivosti  jak už jsem psal, řadím tyto přístroje do kolonky - solidní standard.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana