Lze v ČR používat prodloužení British Standard 1363?
Pavel Horský:
U nás nelze používat tyto typy vidlic a zásuvek.
V rozporu s ČSN 35 4516 a nařízením vlády 163/2002 Sb.
Zapojení reklam bych předělal dle požadavků našich norem a zákonů. Záleží ovšem i na barvách jednotlivých vodičů napájecího kabelu.
A zásah do výrobku? Pokud není výrobek stavěn na české normy, pak tu nemá co dělat.
Žvak Petr:
Citace: Pavel Horský 13.10.2019, 08:43
U nás nelze používat tyto typy vidlic a zásuvek.
V rozporu s ČSN 35 4516 a nařízením vlády 163/2002 Sb.
Zapojení reklam bych předělal dle požadavků našich norem a zákonů. Záleží ovšem i na barvách jednotlivých vodičů napájecího kabelu.
A zásah do výrobku? Pokud není výrobek stavěn na české normy, pak tu nemá co dělat.
Lindy Vícenásobná zásuvka 230V, UK - 6x UK, BS1363 (typ G), 2m, bílá.
Prodává:
SECOMP a.s.
U Vinných sklepů 145/7190
190 03 Praha 9 – Vysočany
Lukáš Rotrekl:
Já bych s tím asi problém neměl, při správném jištění, napěťově to splňuje, není to určeno jako zásuvka pro všeobecné užití, ale jako napájecí systém konkrétního zařízení, obdobně jako to mají různé osvětlovací systémy....
Pavel Horský:
Citace: Lukáš Rotrekl 13.10.2019, 09:10
Já bych s tím asi problém neměl, při správném jištění, napěťově to splňuje, není to určeno jako zásuvka pro všeobecné užití, ale jako napájecí systém konkrétního zařízení, obdobně jako to mají různé osvětlovací systémy....
Pak se veřejně přiznáváš k ignoraci našich norem a vyhlášek?
Já bych kolikrát neměl problém s vícero technickými vychytávkami, ovšem nehodlám jít proti notám a ty jsou pro nás jako techniky snad jasně dané.
Pavel Horský:
Citace: Žvak Petr 13.10.2019, 09:08
Lindy Vícenásobná zásuvka 230V, UK - 6x UK, BS1363 (typ G), 2m, bílá.
Prodává:
SECOMP a.s.
U Vinných sklepů 145/7190
190 03 Praha 9 – Vysočany
Proč sem kopírujete prodejce a jeho adresu?
Myslím, že není vůbec důležité, kdo to prodává.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana