Referenční pohled na DEHN z Elektrické spojky 2019

<< < (2/2)

Vít Rotrekl:
Citace: Pavel Horský  13.07.2019, 18:23

No tak snad když aktivně tvořím PD z jejich materiálů a všude je prosazuji, neměl by být problém pro Horáce udělat slušnou mikinu.

Muj prispevek mel byt legrace.  :D a jeste se divam, ze jsem tam kliknul bylbyho smajlika.

PS: Ja v podstate nic jinyho nez komponenty (na LPS) od DEHNa taky neprojektuju.

Pavel Horský:
Citace: Vít Rotrekl  14.07.2019, 21:51

PS: Ja v podstate nic jinyho nez komponenty (na LPS) od DEHNa taky neprojektuju.

A mikinu máš?  :D ;)
A nebo máš taky narvaný stůl všelijakými lapači prachu?

Zdeněk Friedrich:
Citace: Vít Rotrekl  14.07.2019, 21:51

Ono totiž, když to chceš naprojektovat a udělat tak, aby to fungovalo a ještě to na domečku nestrašilo víc než je nutné, tak ani jiná volba nezbývá.  ;)

Pavel Horský:
Když vidím, čím se dovedou ve svých galeriích prezentovat "odborné" hromosvodářské firmy, je mi z toho kolikrát smutno. Ti rádoby odborníci v mnoha případech ani netuší, že se to vše dnes dělá trošku jinak, na jisté úrovni za použití velmi kvalitních materiálů s jistou dávkou estetiky. Když vidím ty složené jímače z drátu za použití několika SS svorek, je mi zle.

František Šohajda:
Pokud se dělají běžné zakázy pro majitele firem a běžných lidí ,  tam je to celkem tak, kdo platí ten si vybírá!

Citace

Když vidím, čím se dovedou ve svých galeriích prezentovat "odborné" hromosvodářské firmy,

Pro státní zakázky je to takové martýrum sehnat a přesvědčit od projekce po montážní firmy
udělat hromosvod z kvalitních prvků...tam hraje jako první rozhled cena!!
DEHN je nejdražší a tak kdo na to nemá nervy vždy kapituluje!!
Na jedné akci se mě to podařilo....(jen HVI na budovách celkově cca 1 900m a další)....

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana