Referenční pohled na DEHN z Elektrické spojky 2019
Miroslav Minařík:
V dnešní digitalizované informační době se reference předávají nejčastěji, jak jinak, než zase digitálně. Nejoblíbenější formou jsou lajky sociálních sítí. Jsou sice anonymní, ale jednoduchost odklepnutí baví nejen ty, co lajk udělí, ale i marketéry. Těm se naopak lajky dobře sčítají. My, digitálního marketingu také dobře znalí, přes všechno dáváme přednost osobním referencím a ptáme se těch, kteří se svou odbornou praxí opravdu zabývají nepřetržitě ...
Zdroj: zde...
Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?
Pavel Horský:
Nu, co dodat?
DEHN to prostě umí.
Snad už chybí jen vyjádření, proč jsem měl na Spojce na sobě mikinu SALTEK........ ...... :D (dance) (dance) ;)
Vít Rotrekl:
Citace: Pavel Horský 13.07.2019, 09:04
Snad už chybí jen vyjádření, proč jsem měl na Spojce na sobě mikinu SALTEK........ ...... :D (dance) (dance) ;)
Protoze DEHN nema tvoji velikost. >:(
Pavel Horský:
Citace: Vít Rotrekl 13.07.2019, 13:22
Protoze DEHN nema tvoji velikost. >:(
No tak snad když aktivně tvořím PD z jejich materiálů a všude je prosazuji, neměl by být problém pro Horáce udělat slušnou mikinu. (dance) (dance)
Myslím, že by to nikoho nepoložilo. Ale problém to zřejmě je, protože to přece nebude nikdo řešit.
A tak mám v šuplíku deset dřevěných metrů, v hrnku 20 propisek, ve skříní tři svinovací metry, plný šuplík bloků a dvě hadrové podložky pod mouse.
Jiří Schwarz:
A na Horácovi by to firemní logo byla "velká" reklama :D
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana