Učebnice TIČR, učebnice nad zlato!

<< < (5/6) > >>

František Šohajda:
Citace: Aleš Dobrovolný  09.07.2019, 08:34

No, v současné době přístup do ČSN online nemám, protože jim to nefunguje. Prostě nereaguje tlačítko "Prodloužit službu". Vyzkoušeno v IE, EDGE, CHROME. Což mě dost s..e. Provozovatele ČSN online jsem už kontaktoval.

Já jsem to také prodlužoval a tlačítko funguje dobře.... (norm)

Aleš Dobrovolný:
Už se mi to povedlo, musel jsem totiž akci po objednávce z nějakého důvodu přerušit a potom už nešlo objednávku zopakovat. V historii!! objednávek jsem měl už funkční tlačítko "zaplatit". Díky pomoci helpdesku CSN online, jsem to zvládl, ale tomu, kdo tu aplikaci takto navrhl, bych s chutí jednu plácl.

Radim Cienciala:
Já zaplacené normy mám a nedokážu si představit fungovat bez nich (a bez kontaktu v telefonu na zkušenější kolegy  :D)
Těch situací které dokáží překvapit je strašně moc.

Vladimír Coufal:
... "učební texty" jsem si nedávno pořídil. Učebnice to asi úplně není. Jsou to vzaté otázky pro RT a k nim doplněné citace norem jako odpověď.

V zásadě moje práce s ní je čtení od začátku do konce a zvýrazňovač pro označní odpovědi na otázku.

Z mého pohledu na přípravu pro zkoušky RT jako podpůrný materiál dobré. Pro obecné rozšíření znalostí bych asi volil jinou formu.

Miroslav Minařík:
Citace: Vladimír Coufal  09.07.2019, 12:33

Pro obecné rozšíření znalostí bych asi volil jinou formu.

Určitě je to tak. František Kosmák stále připomíná, že normase studuje. Proto je pro někoho uvedená odpověď opáčko, tedy připomenutí. Pokud zjistím, že odpověď nedokážu svými slovy obhájit, zahájím studijní proces obnovy mrtvých mozkových buněk ponorem do některého z mnoha relevantních zdrojů.
 (dance)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana