Tvorba elektro dokumentácie rýchlo a pohodlne

<< < (2/3) > >>

Jan Franěk:
Citace: Pavel Horský  24.06.2019, 13:22

Honzo, ale já to nemyslím zle a nechci nikoho poškodit. Jen bych byl velice rád, aby byly nejdříve vidět činy a potom až kasání, jak je vše parádní.

Já to tak taky chápu.  ;) Jak píši, věřím že tvé poznatky a zjištění jsou vzešlá z osobních zkušeností, bez toho aniž by jsi měl zájem o poškozování jména kohokoliv. O to více je to smutné.

nobody:

Někteří výrobci mají problém odpovědět na obyčejnej email. Natož v diskuzi kde je skalní semelou na leštidlo na boty. Dnešní marketing neumí už komunikovat na protiargumenty, za to vydávání pochvalnejch tiskovejch zpráv to by jim šlo. zkusil jsem jim toto vlákno poslat na jejich adresu.

Jiří Schwarz:
Když si někdo nechá někde zveřejnit reklamní obchodní sdělení, předpokládal bych, že ho bude zajímat reakce čtenářů

Marek Mašek:
Omlouvám se za pozdní reakci, ale kolega (autor článku) je dlouhodobě nemocný.

Doporučujeme používat poslední verzi CADKON+ 2019 s označením 9.1.0099, která už je z pohledu CADu odladěná.
Na září 2019 připravujeme verzi 2020, která pro elektroinstala ce bude obsahovat tyto stěžejní novinky:

Křížové odkazy
   - Definice křížových odkazů a jednoduché "přeskakování" mezi odkazy
   - Správce již zadaných odkazů a jejich hromadné změny, vyhledání ve výkrese, popis…
   - Automatizace číslování ve výkrese (např. vypínač S1.1, svítidla S1.1.1, S1.1.2…)
   - Použití pro rozvaděče a půdorysy

Přepracované vytváření rozvaděčů
   - Přepracovaná šablona (rámeček) s obráceným vykreslením položek
   - Volba formátu A4 nebo A3
   - Možnost automatického vykreslení do rozvržení (výkresových prostorů)
   - Podpora křížových odkazů

Od pana Horského jsem již jeho připomínky dostal, pokud máte další náměty na vývoj, neváhejte mě kontaktovat.

Marek Mašek, GRAITEC
marek.masek@graitec.com

Pavel Horský:
Já velice  (poklona)  panu Maškovi za jeho vyjádření. Teď tedy budu čekat na novou verzi a budu se těšit na test uvedených změn. Zejména jsem zvědavý na "rozváděčový automat",  který by jistě dost usnadnil práci.
Rovněž doufám, že nebude pracovat jen v návaznosti na výkresu (vlastnosti kabelů),  ale budu si moci navolit prvky samostatně dle svých potřeb.

Popřemýšlím a určitě se panu Maškovi ozvu.
Pokud vše bude stát za to, rád pak vložím na portál Elektriky pozitivní recenzi.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana