Tvorba elektro dokumentácie rýchlo a pohodlne

(1/3) > >>

Komerční sdělení:
    Či už projektant alebo pracovník poverený tvorbou projektovej dokumentácie potrebuje na splnenie takého zadania vhodný softvér. V dnešnej dobe sú také programy, aplikácie pre technické kreslenie zásadným nástrojom pre každého efektívne vyťaženého elektrotechnik a. Ale nenechajme sa mýliť, že je každý softvér rovnako výkonný. V skutočnosti je každý niečím zaujímavý a tak môže vyhovovať jednému viac než druhému. Ak máte v projekte napríklad stupačky alebo kreslíte stúpanie alebo klesaním vedením, tak si musíte pamati aké dĺžky káblovaná treba prirátať do vykazovať. Pozrime sa výhody, ktoré nám uľahčia prácu ak využijeme CADKON + MEP ...
    Zdroj: zde...

Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?

Pavel Horský:
No tak s tou chválou bych byl v případě CADKON+ MEP trošku opatrnější.
S tímto software pracuji již nějaký ten pátek a tak si myslím, že mohu hodně hodnotit. Zrovna pro náš obor se toho v CADKONu moc nedělá a já jsem při každé aktualizaci opravdu zklamaný. Když pominu, že je každá roční aktualizace plná chyb a vše se pak musí stále ladit, pak mi dost vadí, že se pro ostatní TZB stále něco zlepšuje a na elektriku se tak nějak zapomíná. Byl tu jakýsi náznak automatu rozvaděčů. U náznaku také pak zůstalo a dodnes není nic dotaženo. A já stále čekám, co z tvůrců jednou vypadne a bojím se, abych se toho někdy vůbec ještě dočkal.

Pavel Horský:
Docela mě mrzí, že GRAITEC nikterak nereaguje.
Buď se k nim tento reklamní kousek ani nedostal, a nebo jim je to naprosto ukradené.

Jan Franěk:
Citace: Pavel Horský  24.06.2019, 07:56

Docela mě mrzí, že GRAITEC nikterak nereaguje.
Buď se k nim tento reklamní kousek ani nedostal, a nebo jim je to naprosto ukradené.

Teda Ty jim dáváš  ;D

Ale protože tě znám a tvého názoru si velmi vážím, jistě si to zaslouží  (plc)

PS: také se divím že už tvůj první příspěvek je nedonutil k nějaké reakci. Takové strkání hlavy do písku vypovídá o firmě své. Raději bych si přečetl že o problému vědí, nese...u na to, ale snaží se to vyřešit. Třeba i ve spolupráci s těmi co ten problém mají. Přijde mi to jako vyrábět auta na sklad a čekat jestli si je někdo koupí, přesto že víte že motor strašně žere, nebo odchází často převodovka, namísto toho aby jste na problému zapracovali a zkusili dostat zpět ztracenou důvěru řidičů.

Pavel Horský:
Honzo, ale já to nemyslím zle a nechci nikoho poškodit. Jen bych byl velice rád, aby byly nejdříve vidět činy a potom až kasání, jak je vše parádní.
Ale jak říkám, třeba se to k nim ani nedoneslo, což je veliká škoda.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana