Osobně mi je úplně buřt, o jakého jde výrobce. Jestli z DE, FR, USA nebo Číny. Pokud se s tím potkám během revize a dostanu k tomu potřebné podklady, s klidem to zreviduji. Jestli to bude vykazovat problémy jako produkty výrobce Chint a všechny jeho klony často vykazují, napíšu to do revize a tečka. Nedostanu li potřebné podklady a nebo pokud sám nedohledám co je potřeba, tak je výsledek revize jasný i bez dlouhého měření a ověřování.
Je mi volné jestli zaměstnanec někde v Číně v provincii Che-pej dostává jeden, dva, nebo více dolarů na hodinu a k tomu misku rýže. Stejně tak v čem jezdí zástupce výrobce, majitel VO, nebo kdokoliv jiný.
Jediné co mě zajímá je zda výrobek který namontuji odpovídá platným předpisům a jestli cena odpovídá kvalitě, abych kvůli ušetřeným 50kč, nemusel řešit reklamace, která mě stojí 100km, a 3h času. Nebo abych mohl tento produkt nahradit (nebo doplnit řadu) i za 3-10 let. Pak aby za mnou byla práce, za kterou se nemusím stydět ani za 10 let.
Shrnuto to znamená, že tohoto výrobce neberu jako alternativu ani k nejlevnějším běžným značkám na našem trhu, dokud nebudou běžně dostupné alespoň základní informace a tyto produkty běžně k dostání u některého z VO. Stavební bazar a další BAU, nejsou pro mne partnery co se týká nákupu elektromatriál
u. To jen pro pořádek