Myslíte si že "špionem" ve vaší domácnosti může být například lednička?
Javorsky:
Co jsem zaslech, tak treba v 5G siti pry budou komunikovat i lednice. Jiste ne ty dnesni :-)
Skynet se probouzi... :-)))))
Milan Hudec:
Rozhodně by se mělo na evropské úrovni zavést max.množství tuků skladovaných v lednici, jejich překročení pak hlásit na zdravotní pojišťovny s následnou úpravou plnění pro pojištěnce.
Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Javorsky 28.01.2019, 08:41
Co jsem zaslech, tak treba v 5G siti pry budou komunikovat i lednice. Jiste ne ty dnesni :-)
Skynet se probouzi... :-)))))
Sítě 5G míří spíš na komunikaci v dopravě. Autonomní auto je přecejenom ukecanější, než lednička.
Javorsky:
Miril jsem spise na vlastnost site 5G, jejiz pruchodnost se pry bude poctem zarizeni zvysovat. Tedy alespon dle toho co jsem zatim o tom zaslech. :-)
Pry se kvuli tomu chysta na nizky orbit kolem 7000 satelitu... :-)
Jiz dnes se pane Hudec staci postavit na smart vahu s "modrozubem", nasadit smartwatch, spojit se s mobilem a temer vse o zdravi individua vcetne jeho stavu vody, kosti neboli tuku v tele je jiz pripraveno ... :-)))
Jan Alin:
Citace: Javorsky 28.01.2019, 09:14
Jiz dnes se staci postavit na smart vahu s "modrozubem", nasadit smartwatch, spojit se s mobilem a temer vse o zdravi individua vcetne jeho stavu vody, kosti neboli tuku v tele je jiz pripraveno ... :-)))
Dokud bude možnost se na tu váhu bez sankcí nepostavit, tak je to dobré. Horší bude, až to možné nebude.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana