Alžír certifikoval CHINT!

(1/3) > >>

Tým Elektrika:
    Alžír certifikoval CHINT! Proudové chrániče CHINT vyráběné v Alžírsku, oficiálně získaly certifikaci CREDEG od národní společnosti pro elektřinu a plyn z Alžírska. Jde o jedinou zahraniční značku, která získala certifikaci tohoto produktu ... uvedla Lily Zhang, Vice President CHINT Electric.
    Zdroj: zde...

Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?

Jan Franěk:
Já bych je po svých zkušenostech z praxe spíš zakázal  :-X

Milan Hudec:
Certifikační komise by měla mít k dispozici rozkuchaný etalon jističe/výrobku a porovnávat s kandidátským.
Dotyčná kómis asi do té doby viděla jenom pojistku, v podstatě obdoba situace kdy Marťanům namísto ženy pohodíte k obveselení opici (dance)

Jiří_Hrubý:
Co je zákazníkovi do certifikací, hlavně že to koupí levně v bau nebo na netu.
V principu takhle funguje trh.
Jako se vyrábí auta drahá a relativně odolná a trvanlivá, která ale nikdo moc nekupuje, vyrábí se i astmatický tříhrnky v holobytu, co jdou na dračku.
Chint ať je jaký je, není jen o modulech v rozvaděči. Pár deionů se montovalo když se chtěli prosadit na trhu a problémy nebyly, ani při opakovaném zapnutí do zkratu. Takže oni vyrobit umí, ale jako správní číňani se neptají jak, ale za kolik.
Co se modulů týče, měkký šrouby, víc plastů v mechanismu...
Nejsou jediní, kdo tak dělá ekonomickou řadu, po které je poptávka.
Není žádoucí tvořit výrobky s dvou a více generační životností a tohle je důsledek.
Známý má ne chalupě (trvale obývané) jističe Siemens z 30. let. A voni mrchy fungují a na té mosazi upevněné v těle z keramiky se nemá co po.... Kdo by dnes chtěl vyrábět takové výrobky?

Jan Franěk:
Citace: Jiří_Hrubý  28.12.2018, 16:15

Co je zákazníkovi do certifikací, hlavně že to koupí levně v bau nebo na netu.
V principu takhle funguje trh.

Ale to je jen jeho problém. Co dělá laik za svými dveřmi je jeho věc a mě je to jedno. Tyto lidi vůbec neřeším. Ovšem tam kde dělám já,  si nedovolím koupit cokoliv co by znamenalo  opakované a zbytečné návštěvy. Tato značka je u mě na celkem dlouhém "černém" seznamu, s popisem tento šmejd už nikdy více. Každý zápis v tomto seznamu byl pro mne drahou zkušeností.
A je mi jedno že to má certifikát. Šmejd s certifikátem je pořád šmejd, jen certifikovanej .

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana