Jak ochránit spínaný zdroj před zpětným dodáním energie ze zátěže?
ACEOF ACES:
Podle mého názoru, by v tomto případě mohlo stačit paralelně připojit odpor, zkusil bych např. 1k/0,5W.
ACEOF ACES:
Citace: ACEOF ACES 01.12.2018, 15:56
Podle mého názoru, by v tomto případě mohlo stačit paralelně připojit odpor, zkusil bych např. 1k/0,5W.
Oprava: např. 1k/2W.
Václav Třetí:
Citace: Martin Kurka 21.11.2018, 19:54
Nebo si tam dejte místo odporů 3 paralelně zapojené dvouvláknové reflektorové autožárovky na 12V s dvojvlákny do série.
To není šťastné řešení, autožárovky R2 a H4 mají výkon vlákna pro tlumené světlo nižší než pro dálkové o 5W (R2 12V 40/45W, H4 12V 55/60W), tlumené vlákno bude tedy v seriovém zapojení přetěžováno a žárovka není konstruována na provoz obou vláken najednou, bude se přehřívat.
Nic by nemělo však bránit použití stejných typů žárovek 24V, kde je ještě výhoda o něco vyšších příkonů. Jak jsem již napsal, provoz obou vláken dohromady není dlouhodoběji vhodný, lepší by bylo tedy použití jednovláknovýc h žárovek typu H1 nebo H3
Jiří Schwarz:
Citace: Martin Kurka 20.11.2018, 18:24
...
Motorek má příkon cca 80W.
Zákon zachování energie je neúprosný
Kdyby brzdil 3sec, je potřeba zmařit energii cca 120Ws, předpokládáme-li lineární pokles v čase - tedy takové normální setrvačné hmoty.
...
Citace: Ondrej Kasal 29.11.2018, 12:21
,
doplňuji slíbenou brzdnou energii, respektive energii, kterou ještě předá lineární posun do motoru. Spočítali jsme ji na 0.04 J.
...
Tady mi něco nesedí.
0,04J je energie, kterou by nemělo být problém "zachytit a přeměnit v teplo", samozřejmě pokud mi nepřijde 100x za vteřinu
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana