Čím budete nahrazovat nulový můstek 63A 6236-30 od Keramtech s.r.o?

<< < (3/7) > >>

Lukáš Rotrekl:
Citace: Jiří_Hrubý  04.11.2018, 21:11

Aby nedošlo k mýlce, já mluvil o té, o které je vlákno.

Milan Hudec:
Citace: Jiří_Hrubý  04.11.2018, 19:45

Na druhou stranu použití kvalitního rozbočovacího terminálu, např od Erocomm 38676, nebo Shrack IK026130, má své kouzlo v lepším upevnění vodičů a tedy i menší pravděpodobnos ti tepelného projevu spoje.
Byť jsem příznivcem porcelánu v elektrotechnic e, blokové svorkovnice považuji za dobrou alternativu.

Jenže tyto svorkové bloky budou chtít "bydlet" v nějakém plombovatelném deklíku, o kterém nevím (malé převlečné kryty mají již otvor pro přístroj, takže asi neprojdou revizí) a   větší krabice se zas mnohdy nevleze na premix.

Vít Rotrekl:
Citace: Milan Hudec  05.11.2018, 07:03

Jenže tyto svorkové bloky budou chtít "bydlet" v nějakém plombovatelném deklíku, o kterém nevím (malé převlečné kryty mají již otvor pro přístroj, takže asi neprojdou revizí) a   větší krabice se zas mnohdy nevleze na premix.

Když se dá do krytu s hl. jističe, případně ještě s jističem pro HDO, tak to nevidím jako problém. Ani plombovači EONu s tím nemívají problém. Případně lze vrtnout do záslepky 2-3mm dírku a do krytu taky, tak aby se dala záslepka zaplombovat, tak jsou spokojení. Tedy alespoň co už jsem to asi dvakrtát takto byl nucen udělat.

Např. viz příloha. V kroužku je plombovací dírka. Kryt je na 6 modulů.

Jirka Š. Svejkovský:
OBL 25/16

Vít Rotrekl:
Citace: Jirka Š. Svejkovský  05.11.2018, 07:36

OBL 25/16

No jo, jenže to je jen pro dva vodiče. A v ER bez HDO jsou potřeba minimálně 3. s HDO dokonce 3 + 2.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana