Jak je krytí hlavního jističe pro ČEZ v pořádku?

(1/3) > >>

Tomáš Hradecký:
Od technika ČEZ zůstal v elektroměrovém rozvaděči (kompaktní pilíř DCK) lístek se závadou na odběrném místě kvůli které nebylo možno provést zaplombování.

Důvod byl "nedostatečné krytí hlavního jističe".
Poradíte mi jak více "přikrýt " hlavní jistič, než tak jak je už  z výroby rozvaděč vyroben. ::)

Miroš Jan:
Nemáš foto?

Tomáš Hradecký:
není to originální foto odběrnéo místa ale jedná se o tento pilíř .... elektroměr uz je osazen a HDO taky . Jen po rozplombování nechtějí znovu zaplombovat z důvodu jaky jsem uvedl

Vít Rotrekl:
To zase prijel nejakej idiot co si potrebuje honit triko...
Standartni rozvadec s krytim IP44/20C. Nevim co by chtel vic.
Ma tam dirky na zaplombovani.? Ma. Ma to kryti dane nermou pro venkovni prostory? Ma. Nevim... Jestli to neni nejaka mistni legenda jako pan Strnad u EONu.

Jirka Š. Svejkovský:
A nebude problém ve spodní části pilíře?

Tyto pilíře mají zásadní problém. Buď přišroubuju přední kryt kabelového prostoru ale už se nedostanu na šrouby, co drží horní část na té spodní. Nebo přišroubuju horní část ke spodní (to udělají všichni),  pak ale nemám šanci přišroubovat spodní kryt.

Zůstane tak přístupný kabel mezi PS a ER. Přilepit spodní dvířka nestačí. Obvykle se rozvoďáci spokojí s tím, že ten kabel nasoukám ještě do husího krku tak, aby ani kousek nečouhal.

Logiku v tom nehledejte, žádná tam není, ale už jsem to 2x zažil.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana