Nepoškodí se nautila, pokud přisaje vzduch ještě před vypnutím ochrany?

<< < (3/3)

Jan Franěk:
Osobně mám dobrou zkušenost s MAVE. Tři sondy jsou prostě odzkoušenou klasikou ve studni a cena je  lidová. Je mi jedno kolik je ve studni vody, klidně se podívám, ale spolehlivě to už ochránilo nejedno čerpadlo před chodem na sucho. Nastavím jen jak  zůstane čerpadlo ponořené při nedostatku vody a o kolik se musí zvednout hladina, aby se čerpadlo znovu zaplo a jen necukalo při zčeřené hladině.
Párkrát jsem použil i Dinel, ale to že znám třeba přímo výšku hladiny bylo vykoueno i jinou cenou produktu. To se týkalo taky spíš systémových instalací a řízení zálivky zahrady kombinací retenční nádrže a případně studny, nebo vodovodu k doplnění nádrže v období sucha.

Citace: Juraj Rojko  02.09.2018, 23:03

Také jsem dlouho hledal a nakonec koupil hydrostatické hladinoměry přímo od firmy Gamicos (Gavin) na Alibaba.com... ...

Domů možná jo, ale jako dodavatel si podobné nákupy a držení záruk  u takto zakoupeného zboží, nějak nemohu dovolit.

Juraj Rojko:
Citace: Jan Franěk  03.09.2018, 09:50

Domů možná jo, ale jako dodavatel si podobné nákupy a držení záruk  u takto zakoupeného zboží, nějak nemohu dovolit.

Obecně chápu a souhlasím, ale v tomto případě bych se nebál ani nasazení z pozice dodavatele. Myslím, že je to opravdu profesionální výrobek a hlavně přístup firmy je neskutečný. S tak osobním přístupem a neustálým kontaktem (od prvního kontaktu až doteď) jsem se ještě nikdy nikde nesetkal.

Citace: Jan Franěk  03.09.2018, 09:50

Párkrát jsem použil i Dinel, ale to že znám třeba přímo výšku hladiny bylo vykoueno i jinou cenou produktu. To se týkalo taky spíš systémových instalací a řízení zálivky zahrady kombinací retenční nádrže a případně studny, nebo vodovodu k doplnění nádrže v období sucha.

Přesně tak to mám použité.

Jirka Údržbář:
Pane Rojko,
můžete napsat jaký typ hydrostatickéh o hladinoměru jste od Gamicosu koupil?

Juraj Rojko:
GLT500 Při objednávce se pak specifikuje kromě jiného rozsah, délka kabelu a typ výstupu. (Já jsem použil proudovou smyčku 4-20mA.)

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana