Jaký je váš názor na nové připojovací podmínky E.ON 2018?
Jiří_Hrubý:
Je to jediná možnost, jak trochu ohlídat stav přípojkových skříní. Běžným koloritem "takyelektrikář ů" z pseudoelektrof irem je vysypaný písek, nedosypaný a po odkopání i vyvalený pilíř, poškozené pojistkové sokly, vyházené šrouby z krytů, prasácké provedení ranžírování, někteří dovedové osazují nožovky kombinačkama a ohnou či rovnou ulomí jazýček pro žehličku atd... Alternativou by bylo omezit radikálně počet firem s oprávněním, ale to by byl zase řev kvůli diskriminačním u jednání stran monopolu.
Jediné co se mi v aktuálních PP ekluje, je použití plastové trubky na odvodu z HDS na Ib.
Spousta jich je už dnes poškozená od strunovek (pokud už je nesežralo slunce a mráz), sem tam někdo lupne i do kabelu.
Ocelová trubka v tomto případě nemá konkurenci, ještě když se k zemi hodí lopata betonu a trubka se natře, je to navěky, tedy do přeložení do země.
Není mi tedy z PP jasné, zda E.ON na plastové trubce trvá, nebo je to minimální požadavek.
Rozvodak:
Nejlepší je to u nás.
Risky zamčený EVVOU, klíče maji jen vybraní zaměstnanci a pár spolupracující ch firem. Vypínání a připojování smí provést jen RT se smlouvou s PREdi.
Vypínání podléhá 15ti dennímu nahlášení, pokud nejde o poruchu.
Vít Rotrekl:
Nekde jsem to tady nedavno psal. Tusim to bylo tema o novych PP nekdy na jare.
Nic neni cernobile.
Marian Votava:
Citace: Lukáš Rotrekl 31.07.2018, 09:32
Tak pokud neupřesní co má na mysli, tak se dál stejně nehnem.
Ano jsou to podmínky 2017 jen se začaly vymáhat až teď. :-[
Marian Votava:
Citace: František Šohajda 31.07.2018, 08:04
Jenže kolega píše o PP 2018 ?
Revizní zpáva o nic nežádá!! Ta jen konstatuje stav el. instalace!
Toto je mě jasné proto ten smajlík ......
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana