Sú nejaké špeciálne požiadavky na elektroinštalácie v športovej strelnici?
Jan Franěk:
Citace: Jozef987 17.07.2018, 12:30
Viete mi to ozrejmiť?
Na rovinu, mnoho o tom nevím. Jen jsem se "mihl" okolo jednoho skladu střeliva (měl jsem k dispozici i projektovou dokumentaci, kde se množství dost řešilo - už nemám) a občas si dojdu na nějakou střelnici proděravět "potištěnej papír" ;) , kde poslouchám co se okolo děje, pokud je něco slyšet (whist).
Třeba vím jaký je to rozdíl když vystřelíte z perkusní zbraně, nebo malorážky a podobně. Proto jsem psal o odvětrávání a dalším, nebo o povolených zbraních na této střelnici.
Spíš jsem se vás snažil trochu nasměrovat, ale pokud budou VV vypracovány pro vás jako podklad, máte to o mnoho snažší. Domnívám se také že ani zde na Elektrika.cz , nebude mnoho kolegů se zkušenostmi v tomto segmentu. ;)
Jirka Š. Svejkovský:
Předpokládám, že typ a množství munice bude zajímat hasiče pro určení požární zátěže.
Jiří Schwarz:
Citace: Jirka Š. Svejkovský 17.07.2018, 13:37
Předpokládám, že typ a množství munice bude zajímat hasiče pro určení požární zátěže.
A když je hasič velkej šťoural, tak ho zajímá i množství skladovaného "papíru", konkrétně terčů, umístění a provedení nějaké nástěnky nebo výsledkové tabule (polystyren se mu nelíbil...).
Ale to není "elektrická problematika"
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana