Sú nejaké špeciálne požiadavky na elektroinštalácie v športovej strelnici?

<< < (3/3)

Jan Franěk:
Citace: Jozef987  17.07.2018, 12:30

Viete mi to ozrejmiť?

Na rovinu, mnoho o tom nevím. Jen jsem se "mihl" okolo jednoho skladu střeliva (měl jsem k dispozici i projektovou dokumentaci, kde se množství dost řešilo - už nemám) a občas si dojdu na nějakou střelnici proděravět "potištěnej papír"  ;)  ,  kde poslouchám co se okolo děje, pokud je něco slyšet  (whist).

Třeba vím jaký je  to rozdíl když vystřelíte z perkusní zbraně, nebo malorážky a podobně. Proto jsem psal o odvětrávání a dalším, nebo o povolených zbraních na této střelnici.

Spíš jsem se vás snažil trochu nasměrovat, ale pokud budou VV vypracovány pro vás jako podklad, máte to o mnoho snažší. Domnívám se také že ani zde na Elektrika.cz ,  nebude mnoho kolegů se zkušenostmi v tomto segmentu.  ;) 

Jirka Š. Svejkovský:
Předpokládám, že typ a množství munice bude zajímat hasiče pro určení požární zátěže.

Jiří Schwarz:
Citace: Jirka Š. Svejkovský  17.07.2018, 13:37

Předpokládám, že typ a množství munice bude zajímat hasiče pro určení požární zátěže.

A když je hasič velkej šťoural, tak ho zajímá i množství skladovaného "papíru",  konkrétně terčů, umístění a provedení nějaké nástěnky nebo výsledkové tabule (polystyren se mu nelíbil...).
Ale to není "elektrická problematika"

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana