Sú nejaké špeciálne požiadavky na elektroinštalácie v športovej strelnici?

(1/3) > >>

Jozef987:
Sú nejaké špeciálne požiadavky (normy) na projekt elektroinštalá cie v športovej strelnici? Som si vedomí požiadaviek na umelé osvetlenie a výbušné prostredie.

Jirka Š. Svejkovský:
Kde jste vzal výbušné prostředí? Ten trezor, kde se ukládá střelivo? Pochybuju. Zkuste se podívat na podmínky vlivu BE3N3. To nedáte.

Jozef987:
Zatiaľ mi nebol dodaný protokol o určený vonkajších vplyvov, ale predbežne ma informovali, že tam bude výbušné prostredie. Nie som kompetentný v tomto prípade určiť vonkajšie vplyvy. Sú nejaké špecifické normy pre tento typ objektu?

František Šohajda:
Citace: Jozef987  16.07.2018, 10:30

Zatiaľ mi nebol dodaný protokol o určený vonkajších vplyvov, ale predbežne ma informovali, že tam bude výbušné prostredie. Nie som kompetentný v tomto prípade určiť vonkajšie vplyvy. Sú nejaké špecifické normy pre tento typ objektu?

Pro střelnice NE!
Pro nevýbušné prostředí ANO!   ::)

Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Jozef987  16.07.2018, 10:30

Pro střelnice je ČSN 39 5401. Ta se ale otáčí na PBŘ. Počkal bych, co na to hasič. Jediný náznak je tam nebezpečí požáru od nespáleného střelného prachu (tedy nikoliv výbuchu) Dál řeší osvětlení.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana