Jak řešíte kondenzaci vodní páry?
kokeš jiří:
Ve vlhkém prostředí mám krabici Acidur 6455 IP66 a o kus vedle Kopos KSK100KA do obou vede ze spod 2x CYKY 4x2,5 případně 5x2,5, použity jsou průchodky s gumovým těsněním. Po několika letech jsem krabice rozdělal a v každé bylo několik kapek vody, asi vysrážená pára. U té Acidurky zarezla dokonce svorkovnice. Vše bylo fest dotažené. Máte nějaký fígl co s tou vodou? Přece nevezmu vrtačku a nenavrtám krabice zespodu.. Nebo radíte malé kapky neřešit?
Rozvodak:
Citace: kokeš jiří 11.07.2018, 07:34
Ve vlhkém prostředí mám krabici Acidur 6455 IP66 a o kus vedle Kopos KSK100KA do obou vede ze spod 2x CYKY 4x2,5 případně 5x2,5, použity jsou průchodky s gumovým těsněním. Po několika letech jsem krabice rozdělal a v každé bylo několik kapek vody, asi vysrážená pára. U té Acidurky zarezla dokonce svorkovnice. Vše bylo fest dotažené. Máte nějaký fígl co s tou vodou? Přece nevezmu vrtačku a nenavrtám krabice zespodu.. Nebo radíte malé kapky neřešit?
Radím wago + kontaktní pasta
Hynek Havliš:
Můžete zkusit vývodku s odvětráním (např. Hensel řada KBS). Jenom stojí podstatně víc, než obyčejná vývodka a nebývá skladem.
Milan Hudec:
Pokud tam máte pouze vlhko proč tolik těsníte?
František Šohajda:
Také jsem jednou hledal závadu ve sklepě domu...
Byli tam ty samé ACIDURky a zajímavé že všechny "měli" vlhko až na jednu, tam elektrikář zapoměl dát pod víčko těsnění.....ta byla OK ? ::)
Zajímavé, že? ;)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana