Jakou chemickou maltu/kotvu používáte a proč?
Milan Hudec:
Jojo vše top výrobci, s tím jsem trochu počítal, nicméně především by mne zajímaly zkušenosti s bází výrobků (polyester, vinyl, epoxid, hybrid atd..).
Vít Rotrekl:
Citace: Milan Hudec 03.07.2018, 06:12
nicméně především by mne zajímaly zkušenosti s bází výrobků (polyester, vinyl, epoxid, hybrid atd..).
Řeknu, že chci kotvit to a to, do takovýho a takovýho materiálu a dodavatel mě něco prodá. Nepřemýšlím jestli je ta hmota uvnitř za extraktu z bambusu nebo je to z čisté chemie. Vím, že to bude fungovat a tak nějak nemám potřebu nad tím přemýšlet. :)
František Šohajda:
Citace: Milan Hudec 03.07.2018, 06:12
Jojo vše top výrobci, s tím jsem trochu počítal, nicméně především by mne zajímaly zkušenosti s bází výrobků (polyester, vinyl, epoxid, hybrid atd..).
Moc málo montérů si čte štítek na kartuši z čeho se to skládá....
Většinou jak píše kolega, určí co potřebuje přichytit a dodavatel ukáže co má v sortimentu.
Milan Hudec:
Citace: Vít Rotrekl 03.07.2018, 23:04
Řeknu, že chci kotvit to a to, do takovýho a takovýho materiálu a dodavatel mě něco prodá. Nepřemýšlím jestli je ta hmota uvnitř za extraktu z bambusu nebo je to z čisté chemie. Vím, že to bude fungovat a tak nějak nemám potřebu nad tím přemýšlet. :)
Nojo, ale to je nemlich to samé, jako když já coby poučený elektrolaik si takto řeknu o jistič.
Jakub Drbohlav:
Obávám se, že není - tedy pokud nakupuji u odborníků a ne u jelit...
Nejsem chemik, složení neumím posoudit a ani to dělat nechci. Postupuju stejně jako p. Rotrekl a zatím OK :).
Stejně jako "poučený elektrolaik" má u odborníka dostat odbornou radu.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana