Může být proudový chránič automaticky s funkcí jističe 3x40A?

<< < (3/9) > >>

Vít Rotrekl:
Citace: Pavel Horský  24.06.2018, 14:26

Sakra chlapi, podívejte se na fotku u prvotního dotazu a tam jasně uvidíte, co je napojeno za chráničem. Pak nemusíte odpovídat na věci naprosto nesouvisející s tímto dotazem  :-[

Ale taky tam může být ještě jedna taková krabička, kde jsou jističe...Ale spíše ne...

Jan Franěk:
Citace: Vít Rotrekl  24.06.2018, 17:30

Ale taky tam může být ještě jedna taková krabička, kde jsou jističe...Ale spíše ne...

Proč by pak padla otázka ohledně jištění?

Nebo zase máme jen jeden dílek z bohaté skládačky, kdy řekneme podle jednoho dílku, že obrázek bude modrý. Pak se ukáže, že jeden modrý dílek celý obraz nedělá  ;) a obrazek nakonec vyzní spíš žlutě.  ;)

Radek Červený:
A zde názorně vidíte zranitelnost virtuálního světa, kdy tazatel chce zhodnotit něco na dálku bez dalších podrobností a místních znalostí.
A tak se nikdo nemůže divit, když zde opět bude napsáno "pozvěte si nezávislého revizního technika",  který vám to posoudí.

Tondys:
Přečetl jsem odpověď na otázku,  (poklona) .
Vzhledem k diskuzi bych jen rád doplnil, že před chráničem jsou 3 x pojistky 35 A a za chráničem jističe a pojistky, přikládám fotku.

Původně jsem dal jen fotku chrániče, protože mne zajímalo, zda má i funkci jističe a nyní vím, že ne.

Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Tondys  25.06.2018, 09:31

Vzhledem k diskuzi bych jen rád doplnil, že před chráničem jsou 3 x pojistky 35 A a za chráničem jističe a pojistky, přikládám fotku.

Tak to máte nejspíš správně.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana