Lze napsat revizi na samotný přívodní kabel, případně jakou?
Maroš Klein:
Citace: JAN JANOVÝ 23.06.2018, 17:53
(poklona) za odpovědi, pokládce jsem byl přítomen, pokud bude vyhovující i měření, revizi tedy nazvu jako , ,mimořádnou´´ s doporučením. (dance)
Čo je až také "mimoriadne s doporučením" na normálnom uvádzaní EZ do prevádzky, že jeho revízia nemôže byť východiskovou?
Teda pokiaľ sa postupuje v súlade so zákonnými a technickými požiadavkami. ;)
Pavel Horský:
Citace: František Šohajda 23.06.2018, 19:20
Pokud bych to neviděl při pokládce, ......
To chcete být u každé pokládky kabelu??... :-\ zajímavý názor?
A jak mám pak popsat uložení kabelu do RZ? Mám věřit Frantovi, že to udělal dobře? Třeba já v práci věřím jen sobě a tvrdit jako RT, že je něco tak a tak i když jsem to neviděl? Stal by se ze mě pohádkář ;)
Milan Hudec:
Citace: Pavel Horský 24.06.2018, 09:10
A jak mám pak popsat uložení kabelu do RZ? Mám věřit Frantovi, že to udělal dobře? Třeba já v práci věřím jen sobě a tvrdit jako RT, že je něco tak a tak i když jsem to neviděl? Stal by se ze mě pohádkář ;)
Běžně se RT z tohoto problému vymaňuje za použití institutu přenesení odpovědnosti na kladeče kabelů.
U velkých staveb by se RT musel rozčtvrtit a ještě být na stavbě až 27hod denně.
Maroš Klein:
Napríklad teraz mám pred sebou tento článok zmluvy medzi distribútorom a investorom.
Jan Franěk:
Citace: Rozvodak 23.06.2018, 20:15
Nechápu jak může někdo napojovat nějaký kabel, ze sloupku o kterém neví komu patří....
To že lze revizi provést, ještě neznamená že automaticky s kladným závěrem ;)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana