Znáte reprosoustavy pro ozvučení zahrad?

<< < (2/3) > >>

Pavel Horský:
Jejich výrobky jsme ozvučovali koupaliště, posilovny, konferenční místnosti a vždy veliká spokojenost.

Juraj Rojko:
Věřím tomu. Ty jejich přístroje vypadají zajímavě a profesionálně, ale ten můj se jim hrubě nepovedl. Když to pak člověk otevře a vidí slepenec různých komponent a k tomu si v návodu opakovaně čte, že rádio se lazí, tak to o profesionalitě příliš nesvědčí a na důvěře nepřidá.

Miroslav Minařík:

Také mi voda/zvuk u reproduktorů přijde divná kombinace, ale třeba vysoké krytí u iphone bylo opravdu ověřeno. Asi nostalgie, kdy jsem vyřezával bassreflex lupínkovou pilkou budu muset založit hluboko do archívu.

Možná pokud vyzvete Kamila Tomana k "podvodnímu" testu zahradních repráků nebude proti. Kdo to zkusí?

Milan Hudec:
Citace: Juraj Rojko  22.06.2018, 14:15

Já jsem to jednou zkusil a byl jsem nemile překvapený drahým zařízením s mizernou funkčností a příšerným ovládáním. Vzhledem ke specifičnosti zařízení (vestavné rádio do koupelny) teď nevím čím ho nahradit.

Pane kolego mohu srdečně doporučit, fakt to hraje a velice dobře.
Na stěnách už je to přežitek, taková hladinovka je dnes In.
https://www.megadarky.cz/originalni-darky/40516-radio-kacenka-do-vany.html

Marian Hanzalík:
Takéto malé plasťáky majú daleko od kvalitnej reprodukcie, bez ohladu na značku. I Dexon má množstvo podstatne kvalitnejších reprosústav.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana