Znáte reprosoustavy pro ozvučení zahrad?
Tým Elektrika:
Znáte reprosoustavy pro ozvučení zahrad? Reprosoustavy vynikají dvojím způsobem uchycení. Základním způsobem je nástěnná instalace využitím kloubového držáku. V tomto případě plní reprosoustavy účel plošného ozvučení, a to v interiérech i exteriérech, protože jsou vlhkuodolné. Druhým způsobem instalace je ...
Zdroj: zde...
Jak byste reagovali na tuto související otázku vy?
Milan Hudec:
Taknějak si nedokážu představit splnění protichůdných požadavků na ochranu proti vodě, pylu, prachu a na požadavek alespoň trochu čistého přenosu zvuku.
Pavel Horský:
Citace: Milan Hudec 22.06.2018, 08:09
Taknějak si nedokážu představit splnění protichůdných požadavků na ochranu proti vodě, pylu, prachu a na požadavek alespoň trochu čistého přenosu zvuku.
Milane, tak si zkus objednat něco od DEXON a budeš mile překvapený. Mám s nimi jen ty nejlepší zkušenosti a mohu opravdu vřele doporučit. Ví co dělají.
Milan Hudec:
Citace: Pavel Horský 22.06.2018, 10:02
Milane, tak si zkus objednat něco od DEXON a budeš mile překvapený. Mám s nimi jen ty nejlepší zkušenosti a mohu opravdu vřele doporučit. Ví co dělají.
Proti Dexonu nic nemám, že jsou dobří vím, jen by mne zajímal fígl který zajišťuje mnou výše uvedené.
Coby příklad mohu uvést obecní rozhlas, který je srozumitelný většinou jen když jsou repráky zánovní.
Juraj Rojko:
Citace: Pavel Horský 22.06.2018, 10:02
Já jsem to jednou zkusil a byl jsem nemile překvapený drahým zařízením s mizernou funkčností a příšerným ovládáním. Vzhledem ke specifičnosti zařízení (vestavné rádio do koupelny) teď nevím čím ho nahradit. Sice dělají novější verzi, ale příliš se mi do stejné řeky vstupovat nechce. Věřím, že dělají i dobré věci, ale zjevně ne u všeho to platí.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana