Novák Antonín
|
|
« kdy: 29.05.2018, 12:18 » |
|
Minulý týden jsem dostal od známého e-mail, že Evropská komise nařídí všem povinně hromosvody a kdo jej nebude mít, bude platit tučnou pokutu a navíc ho nepojistí pojišťovna? Myslel jsem, že je to omyl, ale včera jsem stejný e-mail dostal i od sestřenice, takže na tom asi něco bude. A navíc prý budou povinné revize každý rok. To zase Evropská unie pěkně škodí, kde na to mají lidé brát peníze? A pak se diví, že lidé chtějí Czexit. Nevíte o tom něco? Opravdu si budu muset pořídit hromosvod? Dost mě to vyděsilo. Přiložil bych ten e-mail k dotazu, ale nedaří se mi to.
|
|
|
|
Pavel Horský
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK
Podbořany - projekční a revizní činnost E2A, E2B
|
|
« Odpověď #1 kdy: 29.05.2018, 15:54 » |
|
Tak ten email by mě opravdu zajímal. Můžete mi ho přeposlat na můj email? horac@podborany.cz
|
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví Návrhy a výpočty umělého osvětlení Návrhy ochrany před bleskem a přepětím Revizní technik E2A, E2B http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602 email: horac@podborany.cz
|
|
|
|
|
Pavel Horský
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK
Podbořany - projekční a revizní činnost E2A, E2B
|
|
« Odpověď #3 kdy: 29.05.2018, 15:57 » |
|
Už jen revize každý rok je naprostá pitomost. Je to HOAX jak stehno.
|
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví Návrhy a výpočty umělého osvětlení Návrhy ochrany před bleskem a přepětím Revizní technik E2A, E2B http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602 email: horac@podborany.cz
|
|
|
|
|
|
|
|
Jirka Š. Svejkovský
Chomutov, projekty, revize E1A, E1B, E1-C2
|
|
« Odpověď #9 kdy: 29.05.2018, 20:15 » |
|
Pána napadlo, že si plivne na EU na odborném prostoru, my na to budeme reagovat a pak to rozešle dál, jakože i odborníci... Dobrý nápad.
Zaprvé. Kolik Čechů si přeje Czexit? Myslím tím kolik těch, co má funkční mozek? Trapný pokus. Zadruhé. Kolik lidí v EU se zabývá hromosvodem, při pohledu na isokeraunickou mapu Evropy?
Vážený pane. Pokus dobrý, ale spletl jste si diskuzní prostor.
|
Projektant (strojní zařízení/energetika/TZ budov), revizní technik E1A, E1B, E1-C2
|
|
|
Maroš Klein
|
|
« Odpověď #10 kdy: 30.05.2018, 07:00 » |
|
Nejaký ten prehľad o podiele blesku na príčinách poskytnú aj požiarne štatistiky na str. 35. A celkom zaujímavé by mohli byť aj praktické skúsenosti obyvateľov dedinky Kifuka.
|
|
|
|
Jirka Š. Svejkovský
Chomutov, projekty, revize E1A, E1B, E1-C2
|
|
« Odpověď #11 kdy: 30.05.2018, 07:13 » |
|
Škody od blesku za 12,5M za rok žádnou pojišťovnu zajímat nebudou, natož někoho z komise. Ale je tam hezké srovnání s/bez hromosvodu.
|
Projektant (strojní zařízení/energetika/TZ budov), revizní technik E1A, E1B, E1-C2
|
|
|
Jan Franěk
Český elektrikář - živnostník
váš elektrikář a revizní technik
|
|
« Odpověď #12 kdy: 30.05.2018, 07:52 » |
|
Tak to si sem dovolím vložit i kvůli pánovi, který tvrdí že objekt bez hromosvodu je na tom lépe, než s hromosvodem Navíc se nejedná pouze o jeden rok, ale tento trend a poměr požárů v těchto objektech je podobný i několik let zpátky. To už je k zamyšlení
|
Kamerové a bezpečnostní systémy, od návrhu po realizaci. Systémové a MaR instalace, od návrhu po realizaci. Revize el. a hromosvodů do 1000V Topné kabely k vytápění i ochraně majetku. www.fraja.cz , revize@fraja.cz , tel: 728171585
|
|
|
|