Kde sehnat elektrikáře pro opravu jedné zásuvky?

<< < (7/12) > >>

Jaroslav Molák:
Zpět na začátek, k otázce kde sehnat elektrikáře.
Distributoři ČEZ, E-on a PRE nabízí takovu službu svým klientům prostřednictví m subdodavatelů.
Pokud neuspějete zavolejte mně 604 244 107. Jsem ochoten vám poradit jak a kde najdete elektrikáře.

Tomáš Hradecký:
Citace: kokeš jiří  28.03.2018, 21:31

Zajímavá diskuse se zde rozběhla. Elektriku.cz sleduji už as 15 let. Postupně se začaly objevovat rady " zavolejte na to elektrikáře, nedělejte to sami.."  Jenže ze své zkušenosti doplním: Na jednu zásuvku neseženu nikoho ani za peníze. Na připojení sporáku abych čekal dobrý měsíc, než se panu mistrovi uráčí. Na opravu pračky přijede opravář a nemá nic, než sikovky.. Jak to pak dopadne? Zásuvku si opravím sám, sporák si nakonec taky připojím a opraváře vyhodím. Ono mi ani nic jiného nezbývá, protože navíc, když řemeslníci zjistí, co dělám, stoupají ceny na dvojnásobek. Pak tací odborníci přijdou a začnou v ordinaci rozvádět úvahy, že potvrdit zdravotní způsobilost na vyhl. 50 je jen pouhé plácnutí razítkem a proč by za to měli vlastně platit.. Nepřipomíná vám to něco? Jako obyčejný obvoďák mám štěstí v tom, že na běžné práce si stačím, případně mám kamarády. Chudák nějaký učitel, malíř či kuchařka.. A teď mne ukřížujte..!

Nejde přeci o to že neseženete elektrikáře ale o to že když elektrikář nebo jakýkoliv jiný řemeslník ve stavebnictví přijede na stavbu tak musí vybalit naradí a veškerý materiál a při odjezdu zase sbalit takže těžko bude v pulce dne odjíždět na 30minut na výměnu zásuvky nebo připojení sporáku . Já to řeším tak že si vyčlením vždy jeden den v měsíci kdy objedu všechny drobné opravy a tím prostě vzniká ta dlouhá čekací doba . Vy jako lékař pracujete prostě s prominutím " v provozovně " kam ráno přijdete a na konci pracovní doby pověsíte plášť do skříně vše ostatní do šuplíku a jdete domů. Když já ráno vyjedu na stavbu a zavolá někdo "další" tak holt nemůžu zase všechno sbalit a jet jinam to bych nic neudělal . Otázka ceny za výměnu je asi zbytečná protože něco stojí doprava i čas na cestě a samozřejmě samotná práce . Já když si k vám půjdu pro potvrzení taky mohu si pro sebe zanadávat že za jedno bouchnutí razítkem je to dost  ;)

Roger:
Citace: Jaroslav Molák  28.03.2018, 22:11

Zpět na začátek, k otázce kde sehnat elektrikáře.
Distributoři ČEZ, E-on a PRE nabízí takovu službu svým klientům prostřednictví m subdodavatelů.
Pokud neuspějete zavolejte mně 604 244 107. Jsem ochoten vám poradit jak a kde najdete elektrikáře.

Odkdy? Vzdy mi na cezu rikali ze nesmeji ani naznacovat ani doporucovat, ze si musim nekoho najit sam :-) hlavne ze distributori chteji revizi, za kterou dam revizakovi litr a a ktery nic nevidel a jen bouchne razitko na potvrzeni ze zprava byla napsana (nebyla). Jo, nejaci dodavatele v praze asimposkytuji sluzby, jako zapujceni wattmetru a plynari mozna i revizi plynu zdarma, ale to je tak vsechno co vim....

Tomáš Hradecký:
od kdy ?  Nevím ale už docela dlouho  .. třeba Europ assistace .

David Hruda:
Citace: kokeš jiří  28.03.2018, 21:31

... abych čekal dobrý měsíc, než se panu mistrovi uráčí. ...

Představa, že pan mistr sedí doma židli s nářadím u ruky, aby po vašem zavolání okamžitě vyrazil a provedl žádané je sice hezká, ale takhle to opravdu nefunguje a ani nemůže fungovat.
Problém je v tom, že práce je tolik, že aby se z toho člověk nezbláznil, musí plánovat dost dlouho dopředu, musí tam mít nějaké rezervy na nečekaně vzniklé komplikace a musí taky někdy i žít svůj normální život.
Není problém dělat 7 dní v týdnu 20 hodin denně, ale jak dlouho to můžete vydržet? Takže běžná lhůta na malou práci pro neznámého zákazníka je ten měsíc nebo déle.
Pokud je to zákazník, kde jsem něco dělal a trochu vím, do čeho jdu, mohu se domluvit na tom, že jakmile mi zbyde trochu času, tak zajdu.
No a pak jsou klíčoví zákazníci, kteří mají prioritu...

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana