Jaké vidíte hlavní změny v nových připojovacích podmínkách ČEZ od 1.2.2018?

(1/3) > >>

Tomáš Kurel:
Otázka je jasná, jaké vidíte změny od 1.2.2018 v PPD ČEZ distribuce, na co si dát nově pozor, abychom měli přípravu měřícího místsa v pořádku?
Podle mě jsou v nové PPD přehlednější a mám za to, že nově už i ČEZ vyžaduje sjednocené průměry vodičů přívodu a vývodu elektroměru a objasňujou nedávnou otázku na zde na diskuzi ohledně nadstavení pojistové skříně o elektroměrový rozvaděč, myslím, že to řešil kolega Franěk.

Radim Cienciala:
Za mně určitě nejrazantnější změnou je CENTRAL A TOTAL STOP panelových domech. ;)

Radim Cienciala:
Druhá věc co mě trochu zklamala. Byla úplně vypuštěna kapitola 7.2Elektroměrové rozvaděče při změně sazby.-Při změně sazby nemusí být dodrženy všechny podmínky uvedené v kapitole 7.1.
Což je docela problém, protože vjetšina starých elektroměrů je nevyhovujících, zejména jejich rozměry.

Radim Strycharski:
Citace: Radim Cienciala  15.03.2018, 14:43

Byla úplně vypuštěna kapitola 7.2Elektroměrové rozvaděče při změně sazby.-Při změně sazby nemusí být dodrženy všechny podmínky uvedené v kapitole 7.1.
Což je docela problém, protože vjetšina starých elektroměrů je nevyhovujících, zejména jejich rozměry.

Bylo to zřejmě nahrazeno tabulkou 1 na straně 3.

Jiří Buben:
Citace: Radim Cienciala  15.03.2018, 14:18

Za mně určitě nejrazantnější změnou je CENTRAL A TOTAL STOP panelových domech. ;)

Akorát podle jejich přílohy v té bytovce půjde elektřina až po zmáčknutí Total a Central stopů a ještě je někdo bude muset pořád držet zmáčknuté.  ;)

Jinak je tam změn hodně. podmínky pro připojení nabíjecích stanic elektromobilů, značení vodičů v ER se nám zase trochu změnilo a rozšířilo o nové, Podmínky pro osazení na výstup S0.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana