Jak spotřebiteli vysvětlit, že zásuvka pod vodovodní baterií být nemůže?
Patrik Mlynar:
Citace: Milan Hudec 22.02.2018, 10:00
Nicméně vážně, ten kdo za takové řešení nese odpovědnost navíc je použito pro/proti dětem by měl do konce života nanejvýš leštit kliky na hajzlu.
Ako je to osetrene s opravnenim na revizie ? Je mozne podat podnet na nejaky kontrolny organ na revizka, ktory toto opeciatkoval ?
Vít Rotrekl:
Citace: Patrik Mlynar 22.02.2018, 10:15
Je mozne podat podnet na nejaky kontrolny organ na revizka, ktory toto opeciatkoval ?
Myslím, že jedině TIČR, možná OIP.
Vít Rotrekl:
Ještě dotaz na Radima Ciencalu:
Čím jste argumentoval, že je to špatně? Jen tak ze zvědavosti, protože "selský" rozum mě přijde dost málo na argumentování proti úřadu...
PS:
Před rokem jsem napadl, jedno provedeni hromosvodu na škole, kde proběhla nějaká půdní vestavba - změna skladby střech, z půdy jsou učebny atp... Je to něco přes rok co to leží na příslušným úřadě a nic se dle sdělení paní ředitelky zatím neděje.
Jan Franěk:
Jsou tyto přístroje vhodné na hořlavé podklady? Jsou pod těmito přístroji krabice? Mají přístoje alespoň IP65 když jsou pod kohoutkem?
no, otázrek je mnoho. Docela bych to chtěl vidět uvnitř těch skříněk. No, vlastně ani raději ne. :D
Pavel Horský:
Tak to jsem ještě opravdu neviděl, a že už jsem toho viděl hodně :D
Zajímalo by mě přesně to samé co kolegu Fraňka.
Tedy, ale vůbec se mi nelíbí, že jsou zásuvky bez krytky (IP44).
Napětí do zásuvek stejně jako vodu pouští učitel vždy v průběhu výuky, když je potřeba, ale i tak....je to tedy opravdu hrozné. >:D
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana