Spreje NANOPROTECH, jako ochrana před oxidací

(1/4) > >>

Tým Elektrika:
    Spreje NANOPROTECH, jako ochrana před oxidací. Spreje ochrání všechny elektrické systémy před oxidací, vlhkostí, zkratem a unikajícím proudem. Obsahují nanočástice, které se po aplikaci zachytí na kovovém povrchu a vytvoří na něm neproniknuteln ou izolační bariéru. Ta vytěsní vlhkost a zabrání tak oxidaci. Navíc zaizoluje ...
    Zdroj: zde...

Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?

Fuk Tomáš:
Zázračná kombinace vlastností, které obvykle jdou proti sobě, mne zaujala, takže jsem se pokusil dopídit, kdo (příp. kde) to vyrábí a příp. nějaké bližší info.
Asi nejrelevantněj ší byly tyto dvě informace:
1) jedná se o produkt “inspirovaný nanotechnologi emi” - rozuměj: nano dnes frčí, tak to vrazíme do názvu
2) jedná se o obdobu WD40, ovšem prodávanou za pětinásobnou cenu.
Za jakoukoli hodnověrnou věcnou (ne teleshoppingov ou) informaci, která by mi vyvrátila tento neodvratný dojem, budu vděčný.

Miroslav Minařík:
Citace: Fuk Tomáš  09.02.2018, 11:16

Zázračná kombinace vlastností, které obvykle jdou proti sobě, mne zaujala, takže jsem se pokusil dopídit, kdo (příp. kde) to vyrábí a příp. nějaké bližší info.

No, pokud chceš zkoumat, možnost by byla ...
Citace

Pokud byste měli zájem, můžeme vám dodat zdarma sprej Nanoprotech Electric pro Vaše účely a případně pokud uznáte za vhodné, pomoci se sepsáním plnohodnotného článku

Fuk Tomáš:
Citace: Miroslav Minařík  09.02.2018, 12:59

No, pokud chceš zkoumat, možnost by byla ...

No pro začátek by mě zajímalo, kdo to vyrábí. Na ruském webu nanoprotech jsem našel technický list, ve kterém se tvrdilo že Made in UK. Ovšem v UK jsem našel pouze dvoumužný londýnský home office nanoprotech (Jevgenij Černikov a Andrej Vasiljev),  zrušený v r. 2016.

Miroslav Minařík:
Citace: Fuk Tomáš  09.02.2018, 15:19

No pro začátek by mě zajímalo, kdo to vyrábí. Na ruském webu nanoprotech jsem našel technický list, ve kterém se tvrdilo že Made in UK. Ovšem v UK jsem našel pouze dvoumužný londýnský home office nanoprotech (Jevgenij Černikov a Andrej Vasiljev),  zrušený v r. 2016.

Ono Made in ... už je dnes asi zavádějící  (zle)

Anatoly Kopshin
 Ředitel společnosti / CEO

NANOPROTECH
 Vyvíjíme a vyrábíme inovativní produkty
 na bázi nanotechnologi e
 www.nanoprotec h.cz

ELF Logistic s.r.o.
 Břevnovská 433/12, 169 00 Prague, Czech rep.
 IČO/ID: 24693294; DIČ/VAT CZ24693294
 mob: +420 773 191 204
 e-mail: anatoly@nanoprotech.cz

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana