Spreje NANOPROTECH, jako ochrana před oxidací

<< < (2/4) > >>

Milan Hudec:
Takže příště článek o Tesle a máte ji doma.

Fuk Tomáš:
Citace: Miroslav Minařík  09.02.2018, 16:00

NANOPROTECH
 Vyvíjíme a vyrábíme inovativní produkty
 na bázi nanotechnologi e
 www.nanoprotec h.cz

... ELF Logistic s.r.o.

To mě budeš muset hodně dlouho přesvědčovat, že firma v bytovce, se zápisem v OR
Citace

Předmět podnikání:
výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
Předmět činnosti:
pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor
se kromě stěhování balíků také zabývá výzkumem v oblasti nanotechnologi í a chemickou výrobou  :D

Jiří_Hrubý:
Prohlížel jsem to nedavno v hornbachu. Když čtu že Citace

Obsahují nanočástice, které se po aplikaci zachytí na kovovém povrchu a vytvoří na něm neproniknuteln ou izolační bariéru. Ta vytěsní vlhkost a zabrání tak oxidaci. Navíc zaizoluje vodiče a tím zamezí probíjení elektrického proudu do okolního vlhkého prostředí.
pak se podívám na videoprezentac i http://www.nanoprotech.cz/o-nas/videa/
a pročtu bezpečnostní listy, nabývám dojmu, že je to něco ze zázraků říše Horsta Fuchse.
Jak mohou tvrdit, že (zabývám se jen tím electric sprejem) že to izoluje snad i vn, když např  žárovka s nastříkanou a tedy zaizolovanou paticí svítí a nastříkaný komutátor vede (mimochodem v bezpečnostním listu je uvedeno že nesmí být použit na jiskřící zařízení).
Vrtačka do kýble vhozená se bude normálně točit, stejně jako zaplavený svítidlo v kolektrou bude svítit.
Zajímalo by mně, zda je možno použít tento sprej na elektrická zařízení pod napětím.
Ono to může umět trochu víc než třeba WDčko, ale ta prezentace je řekněme úsměvná...

Jirka Š. Svejkovský:
Nojo, inzerovat na serveru Elektrika může být někdy i kontraprodukti vní.

Mimochodem, co máte proti nanotechnologi ím? Mě teď šlape na stole Arduino Nano a nemám s tím problém  ;)

Milan Hudec:
Citace: Jiří_Hrubý  09.02.2018, 18:03

Prohlížel jsem to nedavno v hornbachu. Když čtu že pak se podívám na videoprezentac i http://www.nanoprotech.cz/o-nas/videa/
a pročtu bezpečnostní listy, nabývám dojmu, že je to něco ze zázraků říše Horsta Fuchse.
Jak mohou tvrdit, že (zabývám se jen tím electric sprejem) že to izoluje snad i vn, když např  žárovka s nastříkanou a tedy zaizolovanou paticí svítí a nastříkaný komutátor vede (mimochodem v bezpečnostním listu je uvedeno že nesmí být použit na jiskřící zařízení).
Vrtačka do kýble vhozená se bude normálně točit, stejně jako zaplavený svítidlo v kolektrou bude svítit.
Zajímalo by mně, zda je možno použít tento sprej na elektrická zařízení pod napětím.
Ono to může umět trochu víc než třeba WDčko, ale ta prezentace je řekněme úsměvná...

Tak izoluje nebo vede (dance)
Jinak za sebe Loctite, sice nemá vlastnosti zázračné ale splňuje požadavky dobře.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana