Jene, ta vidlice tř.1 na úhlové brusce - to je chyták?

Ano, to je test pozornosti.
Je to vytrženo z jedné prezentace, kde se mělo předvést pro náročného klienta,
jak se budou označovat velké spotřebiče a jak přenosné nářadí. Prezentace se více
zaměřovala na formu a obsah štítku. Tak se tam nějak připletla jiná vidlice....
Myslím, že na spotřebiči opravdu stačí mít nějaký identifikační znak a ostatní vše je
v "elektronické kartě spotřebiče".
V kancelářském prostředí stačí nalepit natištěné štítky na samolepkách v navazující číselné řadě. Do další revize to vydrží i déle.
V některých firmách mají již prodlužovací přívody, hlavně v průmyslovém prostředí, označeny na příklad kovovými štítky s vyraženými údaji.
Jinde používají plastové kabelové štítky, do kterých lze vkládat ID.
Viděl jsem také gravirované ID na přenosných spotřebičích.
Viděl jsem také velké štítky, které se mění při každé revizi se spoustou nesmyslných údajů.
Některé tiskárny jsou oblepeny štítky.....kde 70% jsou údaje o identitě firmy provádějící revize.....zas
e krásný příklad, jak lze zaměnit prostředky s cílem.
V některých firmách, kde dochází k velké migraci spotřebičů se vyplatilo, při následné revizi dávat nové štítky. Je to mnohém rychlejší, než překopávat databázi, kde je na příklad 10 000 spotřebičů.
U nářadí, které se vracelo do výdejen se dříve osvědčilo označení velkými kovovými štítky. Význam byl spíše pro rychlou orientaci při výdeji a vracení nářadí. Takové štítky byly "zakrimpovány" do kabelu s vyraženými údaji.
Viděl jsem také nesprávně zařazené pevně připojené spotřebiče jako jsou soustruhy, strojní pily, svařečky mezi spotřebiče.
Výhodou zaměstnance revidujícího spotřebiče spočívá v tom, že nemusí řešit cenovou záležitost za spotřebič. Proto může označování spotřebičů věnovat více času. Na příklad kvalitní gravirované štítky s emblémem firmy.....