Verze Schrack Design 2 zde!
Tým Elektrika:
Verze Schrack Design 2 zde! Jde o ucelený softwarový nástroj s názvem Schrack Design. Slouží jako projekční nástroj pro návrh rozvaděčů včetně kontroly oteplení, čelního pohledu, jedno a třípólového schématu, soupisek použitých komponent. Pomůže vám snadno a spolehlivě navrhnout rozvaděče nn podle aktuálních norem ČSN EN 61439-1, -2, -3 a ...
Zdroj: zde...
Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?
Zdeněk Friedrich:
Jak už jsem zmínil v diskusi o ÚK, ještě by to chtělo doladit, protože pro některé typy beden to nevyplní zcela výrobní štítek (např. IP a příslušnou normu) a musí se to řešit v SchrackNorm. Kreslit v tom schema je utrpení, daleko jednodušší je do jejich rámečku vložit schema z AC. Aby to fungovalo jako 1-2-3 Sch... nebo E-Con..., musejí na tom ještě zapracovat. Ukázka čelního panelu viz foto.
Miroslav Minařík:
Citace: Zdeněk Friedrich 31.10.2017, 19:01
Jak už jsem zmínil v diskusi o ÚK, ještě by to chtělo doladit, protože pro některé typy beden to nevyplní zcela výrobní štítek (např. IP a příslušnou normu) a musí se to řešit v SchrackNorm. Kreslit v tom schema je utrpení, daleko jednodušší je do jejich rámečku vložit schema z AC. Aby to fungovalo jako 1-2-3 Sch... nebo E-Con..., musejí na tom ještě zapracovat. Ukázka čelního panelu viz foto.
Pokud vím, chystá se brzy verze 3!
Miroslav Revús:
SchrackDesign už používam dlhšiu dobu a som s ním spokojný. Tiež si schémy kreslím v aCade.
Čo mi na SD vadí je, že si čísla schém vkladá sám a nedovolí mi aby som si vložil vlastné.
Jan Alin:
Chtěl jsem vyzkoušet a odkaz je nefunkční. Dokonce ani ... nejde, píše The services are under planned maintenance - we are improving your experience!
Click here for more information. Schrack.com je funkční.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana